Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Kia Capital mi?Daewoo Nexia mı?

'Otomobil Danışma Bölümü' forumunda 34CEM34 tarafından 10 Eylül 2015 tarihinde açılan konu

1. 34CEM34

34CEM34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    8
    Ad Soyad:
    zrc
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    Arkadaşlar ailem için bütçemi zorlamayacak ama orta yaş grubunun ihtiyaçlarını karşılayacak bir araç bakıyorum. İnternette yaptığım araştırmalarda Kia Capital ve Daewoo Nexia 1.5 motorları konfor ve sağlamlıkları ayrıca düşük fiyatlarıyla ilgimi çekti. teknik özellikler bakımından birbirine çok yakın gibi duruyorlar, ancak klima hidrolik direksiyon abs var mı bu modellerde onu net bir şekilde tespit edemedim. ayrıca araçlar hakkında yorumlar değişkenlik gösteriyor. ya çok sağlam ya da çok arıza çıkartan araçlar olarak yorumlar yapılmış. forum üyelerinden bu araçları kullanan varsa tecrübelerini paylaşabilirler mi? Eğer alınabilecek kaliteli araçlarsa ikisi arasından hangisini önerirsiniz? Teknik donanım ve konfor farklılıkları nelerdir?Piyasası düşük satılmaz vb. diyebilirsiniz, zaten bende ticaretini yapmayacağım uzun yolda güvenli ve sağlam olsun yeter şehir içerisinde çok sıklıkla kullanılmayacak. Tercih konusunda yardımlarınızı bekliyorum

2. 34CEM34

34CEM34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    8
    Ad Soyad:
    zrc
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    Kimsenin fikri yok mu?

3. Murat

Murat Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    5,911
    Ad Soyad:
    Murat
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    Capital den yana tercihimi kullanırdım ben. En azından hyundai kia ustaları araca yakın olurlar

D2533 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu Sayfayı Paylaş