Arkadaşlar ailem için bütçemi zorlamayacak ama orta yaş grubunun ihtiyaçlarını karşılayacak bir araç bakıyorum. İnternette yaptığım araştırmalarda Kia Capital ve Daewoo Nexia 1.5 motorları konfor ve sağlamlıkları ayrıca düşük fiyatlarıyla ilgimi çekti. teknik özellikler bakımından birbirine çok yakın gibi duruyorlar, ancak klima hidrolik direksiyon abs var mı bu modellerde onu net bir şekilde tespit edemedim. ayrıca araçlar hakkında yorumlar değişkenlik gösteriyor. ya çok sağlam ya da çok arıza çıkartan araçlar olarak yorumlar yapılmış. forum üyelerinden bu araçları kullanan varsa tecrübelerini paylaşabilirler mi? Eğer alınabilecek kaliteli araçlarsa ikisi arasından hangisini önerirsiniz? Teknik donanım ve konfor farklılıkları nelerdir?Piyasası düşük satılmaz vb. diyebilirsiniz, zaten bende ticaretini yapmayacağım uzun yolda güvenli ve sağlam olsun yeter şehir içerisinde çok sıklıkla kullanılmayacak. Tercih konusunda yardımlarınızı bekliyorum
Capital den yana tercihimi kullanırdım ben. En azından hyundai kia ustaları araca yakın olurlar D2533 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi