2004 Model Hyundai Elantra 1.6 GLS-Bordo-211200 kmde Aracımda kaza değişen parça ve ya parça boya yoktur. Yalnızca sağ arka kapıda avuç kadar lokal boya mevcuttur. Tamamen orjinal ve bakımları zamanında serviste yapılmıştır.
Kazasız belasız kullanman dilegimle aramıza hosgeldin. Fotolarda karartma oynama var sanırım am cok hos olmus
aramıza hoşgeldin, kazasız belasız kullan, araç temiz bayahttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif
Hepinizin dualarına müteşekkirim. Allah hepimizi kazalardan belalardan korusun trafik gerçekten çok tehlikeli. Evet aracım kilometresine göre çok diri bir araç. Amcam her gün 200 250 km kadar yol yaptığından dolayı aracına çok iyi bakıyordu bende ondan daha iyi bakmak istiyorum çünkü otomobillere karşı bir aşkla bağlıyım. Resimlerde karartma var sadece evet oda aracım orda çok tozluydu onu yok etmek içindi Her araçta bulunan ufak tefek çizikler taş çizikleri var tabiki. Orjinal fotoğraflarınıda koyacağım birazdan. Aracımı sizden en iyi şekilde yardım alabilmek için en ufak detayına kadar açıklamak istedim. Yoksa allaha şükür beklemediğim kadar memnunum aracımdan.
Size oynanmamış resimlerde göstermekte fayda umarım aracın boyası yine güzel gelir. Farların bulanıklaştığını ve matlaştığını görüyorsunuz Mürsel beyin anlattıkları doğrultusunda farları kendim parlatacağım ayrıca kokpitte ve kapı pandizotlarındaki bazı bölgelere carbon fiber kaplama yapacağın kendim. Ayrıca Tekrar anlattıklarınız ve yaptıklarınızdan örnek alarak araç içi ışıklandırmalarını ve araçtaki düğme teyp klime ışıklandırmalarını mavi ve beyaza çevireceğim. İlk etapta düşündüklerim bunlar.
Benim de aklımda çok şey var da elektrik işine cesaret edemiyorum nedense, yani kendim beceremem. Her seferinde elektrikçiye de elletmek istemiyorum. Bakalım artık.
Ben daha önceleri elektrikli uzaktan kumandalı maketlerle ilgileniyordum. Bir hafta on gündür kadar bunlarıda inceliyorum ve ciddiyım hiç bir farkı yok. Tek fark biri 1/10 diğeri 1/1