benim araçta gasıtaly marka kit takılı. kendiliğinden benzine geçiş geçiyordu gaz bitiyormuş gibi. ustata gösterdim. ayarlarda sorun yok dedi. bir kaç şeyle uğraştıktan sonra. beyinde pislik var diyo. sökmem lazım dedi. masraf dedim, belirsiz dedi.ne kadar sürer dedim, belirsiz dedi. sizce ustanın dediğini yapayım mı? veya başka çözüm önerisi olan var mı?
bir ay once benim aracdada ayni sorun vardi lpg full iken benzindan lpg ye gecmesi gerekirken lpg bos ikazi veriyodu( sesli otuyodu) ve benzinde devam ediyodu gostergesi dolu oldugu halde... atiker servisine goturdum takdirdigim yere baktilar ettiler sonunda bi bobinde sorun oldugunu cozduler bobini degistirdiler bi sikintki yok simdilik
arkadaşlar ben geçen 10 litre lpg aygazdan aldım lpg bitene kadar hiç sorun yapmadı. fakat dün shellden aldım sorun yine başladı.
benim ustaya sordum zannetmem dedi. bide bobinin 150 lira gibi masrafı olur dedi.sizin masrafınız ne oldu.
garantili oldugu icin ucret almadilar... komple degistirmediler icinden soket gibi bisi degistirdiler temizlediler falan suan herhangibi sikintim yok bendeki sorunun cozumu bobindendi sendeki sorun farklida olabilir diycem ama hemen hemen benzer dert bobinden olabilir ama alti ustu bi bobin okdr para tutmaz sanirim bence...
genelde vites değişikliklerinde oluyor. yani devir yükselince. bazen 1000 den 2000 ne bazen 2000 den 2500 gibi .. 20 gündür bu sorunla başbaşayım. ne yazık ki vanda gasitaly den doğru düzgün anlayan yok. bende şimdilik opetten alıyorum ara sıra kendiliğinden benzine geçmeler oluyor. başka yerden gaz alamıyorum..