Selam ben 2009 bir ara aldım araç 258 binde yürürü iyi sıkıntı yaşamıyorum ama ginede korkuyorum arkadaşlar bu araçların motorlarının çok saglam oldugunu göylüyorlar Sizce nasıldır
Güle güle kullanın, rodaj dönemini geçmişsiniz Günümüzde en kötü sayılacak motorlar bile rutin bakımları aksadılmadan yapıldığında 300 bin km üzeri kolayca yapıyor.
Ticaride era 1.6 kullanıyoruz 518.000 kmde daha motora anahtar değmedi. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hayırlı olsun. Aracın geçmişi önemli. Sizden önce düzgün kullanılıp, bakımları gerektiği şekilde yapılmışsa sıkıntı çıkarmaz. Ticaride Era ile 1 milyonu deviren bir Karadenizli abi vardı. SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hoşgeldiniz aracınız hayırlı olsun bakımlarını aksatmayın yeter Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Valla o iş aracın nasıl kullanıldıgına baglı bıraz.Taksıde 600 bınlerı duyduk ama her on bınde bakıma gırıyordu araba turbosu zorlanmıs orası burası kurcalanmıs arabayla servıs bakımlı bır olmaz elbette. alırken ekspere sokmadınız mı? Ayrıca sonucta mekanık bu 3 sılındırlerde sorun duydum defalarca kendı kendıne motor bozan kıtleyen ama hıc bır seyın garantısı yok 50bınde motor bıle bıtıyor bazen.sız devırlı kullanır bakımlarını yaparsanız mılyon devırebılırsınız.
Teşekürler arkadaşlar aracım takki çıkması dyil şimdilik gayet menmunum alır almaz yagını degişdirdim filitrelerini degişdim Şimdi teksıkıntı farlar çok zayıf kalıyor ona ne yapdıra bilirim Anpulün voltajını yükseltmek eletrik tüketimini artırır diyorlar dogrumu Birde anahtarın çzerinde küçük anahtara benzeyen bir şey var onu anlayamadım ne işe yarar