arkadaslar bu kazallı admirenin tamirine servis 7,000 tl masraf çıkardı.dısarda biiz arka tampon 2 arka stop lambası arka sag kapı çamurluk 2 yan cam değişecek.bagaj yamuk ve ufak parçalar.dısarda 1500 tlye aldık bu parçaları orjinal.acaba işçiilik ne tutar acaba boya dahil.malzemeleri kendim aldım.sadece işçilik dısarda sanayide kaportacıya yaptıracagım.bilgi verirseniz sevinirim. Düzenleyen : Levent
Öncelikle çok geçmiş olsun.Fazla tutmaz ide düşünüyorum 1000 tl taş çatlasın.Tabi sanayici arkadaşlar daha iyi bilir onarıda konuya bekleriz Düzenleyen : Koruycu
1000 tl ye benim şahsi fikrim asla olmaz bu iş...iyi bir boya zaten sanırım 1000-1500 tl tutar bunun içine birde kaporta işçiliğini koyarsan sanırım2.500- 3.000 tl den aşağı bu iş olmaz.. ..tabi içimizde bu işlerle uğraşan ustalar vardır elbet...onlar daha iyi bilir ama benim şahsi görüşüm bu... ...tabi daha ucuzada yapılabilir ama ozaman şu Alaşehir usulu denilen cinsten şişirme ve üstün körü bir iş olur.
gecmis olsun bencede en ufak bi tamponu 100 e boyuyolar bukadar parcayı bide işcilik artı kaportacı nerden basksan iişin erbabı ustaya 3000 e bırakırsın die dusunuom gecmis olsun
geçmiş olsun aklıma geldi kaza yapmıştım 2008 de kamyom yandan sürttü sadece ön çamurluk zedelendi değiştirdik çamurluğu 90 na aldım belki dahada ucuz boyazını 120 tl vermiştim ))
arkadaslar işçilik bursada dısarda kaportacıda boya dahil 1000 tl ye yaptırıyorum.10 gün içinde teslim edecek.malzemeleri kendim aldım.