Merhaba dostlar bu gece tekirdağ - çorlu istikametinde ailem ile yol alıyorduk, hızım 80 km/s yolun ilerisinde zifiri karanlık olması dolayısı ile yolda daha önceden ölmüş köpeği son anda farkedip direk üzerinden geçtim. Aracımı yeni almıştım (galeriden) lakin eski andaval sahibi aracı yere basma uğruna yayları kesmis ve arac baya bir alçaktı. Maddi durumu biraz toparlayınca orjinal yaylarını bir yerden temin edip alacağım düşüncesi içerisine girmiş iken daha önceden ölmüş köpek önden aracın altına girip arkadan çıkarken arka tamponun bir kısmını götürdü. tampon daha önce fiberden ek yapılmış lakin ek ile birlikte tampondan da bir kısım götürdü. acaba tekirdağ bölgesinden bildiğiniz bir fiberci varmı dır? orjinal tampona 800 lira istiyorlar ki oda min.
Ali var Tekirdağ'da nikinin yazılışı aklımda değil aı torcuk olması lazım PC başındaki arkadaşlar yardımcı olurlar Venus Z10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@KungfuPanda geçmiş olsun. Bugüne kadar kaportacı ile işim olmadığından pek tanıdığım kaportacı ya da fiberci yok. Ancak dilersen pazartesi günü sanayi ye gidip sorarız. Yeni tampon için fiyatta alabiliriz. Ama yinede ben mesajla sana işçiliği iyi olan 2 tane yer yazayım bugün istersen gidip bir sor.
teşekkür ederim isimleri aldım pazartesi gidip bir araştırma yapacagim, bu arada geçmiş olsun dileklerini ileten tüm dostlara ayrı ayrı teşekkür ederim