Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

kaza yaptım

'Sohbet' forumunda kadirkamboz tarafından 14 Temmuz 2015 tarihinde açılan konu

1. kadirkamboz

kadirkamboz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    31
    Ad Soyad:
    salih yavuz
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    06.07.2015 tarihinde izmit yahyakaptan arastapark mevkiinde bir kaza yaptım. kazada benim iç kulaktakırığa bağlı kanamadan dolayı baş dönmesi yaşıyorum. hala ayağa kalkıp yürüyemiyorum. yatrken hiçbirsorunum yok. eşimin kaburgalarında ve köprücük kemiğinde kırıklar var. yeğeniminde köprücük kemiğinde kırık var. kaza şu şekilde oldu. ben cadde üzerindeydim. ara sokağa dönmek için sol sinyalimi verdim o sırada karşıdan gelen bir araç vardıoda iyice yavaşlamıştı o da sağ tarafa dönecekti. yani ben sola o sağa dönecekti.ben dönmek için manevra yaptığım sırada karşıdan gelen sağa dönmek üzere sinyal veren aracın arkasından hızla gelen başka bir araç duramayacağını anlayınca öndeki araca çarpmamak için benim şeridime girmiş ve benim döndüğüm yöne doğru direksiyonu kırmış. benim araca sağ ön tekerin ordan süratlice girdikten sonra benim aracı yolda tam ters istikamete doğru çevirmiş ve 5 - 10 metre kadarsürükledikten sonra kaldırıma çarparak durabilmiştir. kazada ben ve yanımdakiler bayıldığımız için sonrasınıhatırlamıyoruz. kazadan 6 dk. sonra ambulans gelerek bizi değişik hastanelere götürmüş. olayda karşı tarafın şoförü olaydan sonra olay yerinden aracıyla ayrılmış. sonrasında karakola giderek ifade vermiş. ifadesinde benim suçlu olduğumu benim onunönüne birden çıktığımı ve ben davacı olursam kendisi de davacı olacağını bildirmiş. ben şuan evde tedavi görüyorum. hala yataktan kalkıp yürüyebilmiş değilim. kendim bu durumda olduğum için biraderime avukat tutmasını vebenim yerime avukatın ilgilenmesini söledim. avukat kazadan 4 gün sonra karakoldan bir polis alarak geldi ve ben evde kazayı anlatıp ifade verdim. fakat olay günü polisler kaza tutanağına benim asli kusurlu olduğumu karşı tarafında hızdan dolayı tali kusurlu olduğunu anlatan rapormdüzenlemişler. raporu bugün avukat getirdiğinde gördüm. kazadan sonra ne ben nede karşı tarafolay yerinde değildik. ben hastanedeydim karşı taraf da kaçmıştı. polis benim ifadem olmadan kafasına göre beni haksız çıkaran bir kaza raporu düzenlemiş. karşı taraf izmit belediyesinde görevlizabıta komiseriymiş. anlayacağınız onu kayırmışlar. benim aracımın kaskosu yok. 15 bin lira değeri var. karşı tarafın aracı connect kaskoluymuş. kardeşim olay günü ordaki sitenin güvenlik kamerası kayıtlarını bulmuş ve almış. kamera kayıtlarına göre karşı taraf suçlu gözüküyor. bunu avukat da söyledi ama polis tutanağında ben suçlu gözüküyorum. şuan aracım otoparkta ve kaldığı hergğn otopark parası katlanıyor.ben şimdi ne yapmalıyım. arac biraderin söylediğine göre perte çıkması gerekirmiş. aracı otoparktan alıp sanayiye mi çektirmeliyim. avukat bu dava 2 sene sürer diyor. çünk ü heyet götürüp olayyerini inceletip tekrar polisin kararının düzeltilmesini talep edecekmiş. bu işlerden hiç anlamam ilk kazam bilenlerinizde yardım istiyorum. bu aşmada yapmam gerekenler nelerdir. tüm cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

2. ysuatsenyurt

ysuatsenyurt Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    6,089
    Ad Soyad:
    Yusuf Suat
    Yaşadığınız Şehir:
    55-SAMSUN
    Araç Modeli:
    PSA
    Öncelikle çok geçmiş olsun. Karşı taraf olay yerini terkettiği için zaten ekstradan bir suç işlemiş. Dediğiniz gibi kamera kayıtları falan da varsa sizin suçsuz olduğunuz ortaya çıkacaktır. Ama ne kadar sürer bilemiyorum. İnşallah bir an önce sağlığınıza kavuşur ve çözüme ulaşırsınız.

3. apolatera

apolatera Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    704
    Ad Soyad:
    AHMED POLAT
    Yaşadığınız Şehir:
    44-MALATYA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    çok geçmiş olsun... :( biraz geç sonuçlanır ama haklı taraf siz olursunuz...

4. bekobey

bekobey Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    779
    Ad Soyad:
    Bekir DOĞAN
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.4 (2011 -201X) RB
    Geçmiş olsun. Olay yeri tespiti pek işi çözmez. Kamera kayıtları kuvvetli delil sayılıyor.
    Malum bilirkişileri ayarlamak zor değil. Ben ölümle sonuçlanan bir trafik kazasında
    kamera kayıtlarının sonucu değiştirdiği bir dosyaya bakmıştım. Vicdansız bilirkişi
    bile bile rapor yazmış karşı tarafa. Avukatın sağlam olsun. hallolur inşallah.
    Tekrar tekrar hepinize geçmiş olsun.

5. Tilki

Tilki Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    11,565
    Ad Soyad:
    TALHA BİLGİ
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    geçmiş olsun

6. Sadettin

Sadettin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,300
    Ad Soyad:
    Sadettin E.
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Fiat
    Geçmiş olsun inşallah lehinize sonuçlanacaktır sıkmayın canınızı.

7. cenker_baba

cenker_baba Guest

geçmiş olsun öncelikle ailecek sağlığınıza kavuşmanızı diliyorum farklı açılardan da kamera kaydı bulmanız sizin işinize yarayacaktır diğer aracın geldiği yönde ne şekilde hızlı geldiğini gösteren kayıtlar daha iyi iş görür diye düşünüyorum aracınız ile ilgili sigortacıya danışmanızda fayda var. ben olsam o davanın peşini bırakmam faizi ile tazminatı almaya bakardım

8. Cilo

Cilo Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,171
    Ad Soyad:
    Yılmaz ÖZKAN
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Kia
    Allah acil şifalar versin, geçmiş olsun... :(

Benden size tavsiye avukatınızla ücret anlaşmanızı iyi yapın sonra davayı kazandığında paranızın yarısına ortak olmasın.

9. Ali Gök 89

Ali Gök 89 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    841
    Ad Soyad:
    Ali Gök
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    büyük geçmiş olsun

10. onlycihan

onlycihan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    132
    Ad Soyad:
    Cihan Taşkıran
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    geçmiş olsun Allah daha beterinden korusun cümlemizi.hakkınızı sonuna kadar arayın sakın ha bırakmayın

11. akkayat

akkayat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    77
    Ad Soyad:
    Erdem Akkaya
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    Öncelikle büyük geçmiş olsun,dehşetle okudum yazdıklarınızı cok daha kötü durumlar yaşanabilirdi.en azından bundan tesseli cıkarabiliriz
    umarım en kısa sürede olayın sağlık ve ruhsal travmasından cıkarak..mutlu ve saglıklı günlerinize dönersiniz...kaza boyutuna gelince görüntülerin olması büyük şans ne yazılırsa yazılsın bilirkişi görüntüleri izleyince haklı iseniz raporunu sunar ve siz her türlü haklı konuma gecersiniz dolayısyla şu an moralinizi hiç bozmayın. her şeyi zamanın akışına bırakın

12. zeki19

zeki19 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    382
    Ad Soyad:
    zeki kahraman
    Yaşadığınız Şehir:
    19-ÇORUM
    Salih çok büyük geçmiş olsun ya sana yada eşiniz birsey olsaydı ne yapardın Rabbim betirinden saklamış .
    Elinizde kaza kayıtı kamara kayıdı varsa sizde ben haklıyım diyorsanız isterse izmit belediye başkanı olsun kazanırsınız bu arada avukatınız bilerekmi veye bilmeyerekmi söyledi neden 2 sene sürer diyor gerci bu ülkede kime adalet var bilinmez
    Tekrar büyük geçmiş olsun karsı tarafın inini cinini iyi araştırsın kardeşin video kayıtlarını bir kopyası evde sakla

13. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,981
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
  14. sonatım51

sonatım51 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    691
    Ad Soyad:
    erkan açıkgöz
    Yaşadığınız Şehir:
    9-AYDIN
    Araç Modeli:
    Sonata (1995-1998) Y3
    Geçmiş olsun

15. erenuzel41

erenuzel41 Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,303
    Ad Soyad:
    Eren Uzel
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Honda
    Geçmiş olsun, buradan bütün arkadaşlara arz ediyorum rica ediyorum önümüz bayram ve yola çıkacağız herkes emniyet kemerini güzelce bağlasın koltuğunu dik pozisyona getirsin ve gideceği yere giderken daha az riskli olan yolları tercih etsin. Emanet alacağı otomobili kullanacak olan arkadaşlarınızı gördüğünüz yada duyduğunuzda ekstradan onlarla konuşup ilgilenmeyi ve kendisine yabancı bir otomobilde karşılaşabileceği sıkıntıları anlatmayı unutmayın.

zeki19 ve Cilo bunu beğendi.
  16. Gorazul

Gorazul Guest

Geçmiş olsun kardeş..Allah şifa versin..
    Birden fazla avukata danışmanızda fayda var diye düşünüyorum...

17. rambidi

rambidi Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    24
    Ad Soyad:
    ramadan elmas
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Yeni i20 1.0 TGDI (2014-202x)
    Çok geçmiş olsun. Elinizde kamera kaydının bir şekilde olduğunu karşı tarafa duyura bilirseniz belki anlaşma yoluna gitmek isterler. süreç kısalır.

18. Murat

Murat Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    5,911
    Ad Soyad:
    Murat
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    Geçmiş olsun ALLAH beterinden saklasın.

Öncelikle takmayın kafanıza siz hayattasınız hala. Ben 5 kişinin öldüğü trafik kazası yaşadım, karşı araçta ölenlerden birisinin akrabası karakolda irademizi alan polis çıktı. Resmen ölmek üzere olan şöför arkadaşa işkence ettiler, öleceğini anladıkalarında hastahaneye sevkettiler ameliyat oldu vs derken sağlıgına kavuştu. Fakat alkol olmadıgı halde arkadaşa sahte alkol raporu bile yazdılar fakat öyle bir rakam yazmışlarki o seviyede insanda alkol olamazmış.

Uzun lafın kısası arkadaşım 1.5 yıl hapis yattı. "0" arabasından oldu ama hala hayatta ve özgür.

Ve bizi kurtaran şey 500 metre öteden çekilmiş hayal meyal bir benzin istasyonu kamera kaydı oldu.

Hakkınızı sonuna kadar arayın. Sonrasında da karşı dava açarsınız, gerekirse araya basını sokun.

D2533 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

zeki19 bunu beğendi.
  19. boalquno

boalquno Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    16
    Ad Soyad:
    Ahmet D.
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    Büyük geçmiş olsun abi. Allah daha beterinden sakınsın elbet haklılığınız ortaya çıkacaktır.

20. Emre

Emre Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,746
    Ad Soyad:
    Emre
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    geçmiş olsun

Bu Sayfayı Paylaş