Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Kaza yaptım bilgiye ihtiyacım var :S

'Sohbet' forumunda kkeemmee tarafından 24 Nisan 2010 tarihinde açılan konu

1. kkeemmee

kkeemmee Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]Bugün maalesef ciddi hasarlı bir kaza yaptım.Tek tesellim araçta bulunan ablam ve bana birşey olmaması.Allaha şükürler olsun ki burnumuz bile kanamadan çıkabildik araçtan.Abidinpaşa Natoyolu mevkiinde sol şeritten ilerlerken sağ taraftan park yerinden çıkan beyaz bir doblo hemen önümden sağ şeritte giden partneri sıkıştırınca partner dobloya vurmamak için benim önüme kırdı ve yapacak hiç bir şeyim olmadığı için sol arkadan önümde çapraz şekilde olan partnere çarptım.Sonuçta ben çarpınca partner ve ben yan döndük arkamızdan gelen clio da sağ tarafımdan bize çarptı sağ taraf içine göçtü resmen.Araç pert durumda.Kazaya sebebiyet veren doblo aracın şerefsiz sürücüsü olay yerinden kaçtı plakasını almışlar aracın.
    Olay yerine gelen trafik kaçan aracın kazaya karışmadığı için onların birşey yapamayacağını kaza raporu pazartesi gelince 3 sürücününde şikayette bulunması gerektiğini söyledi.Sizce bu şikayet neticesinde birşey çıkarmı?
    Benim aracımın kaskosu yok.Eğer benim önümdeki araçta kusuru bulurlarsa onun sigortasının hasarımı karşılayacağını söylediler.
    Çıkan sonuca göre ben hatalı değilsem aracı serviste yaptırmayı düşünüyorum benden herhangi bir para talebinde bulunurlarmı acaba?
    Bu iş içinden en az zararla nasıl kurtulabilirim nelere dikkat etmem lazım yardımlarınızı bekliyorum.Teşekkürler
    Son olarak Allah kimsenin başına vermesin kazasız belasız sürüşler dilerim.

Düzenleyen : kkeemmee

2. Halil Altunay

Halil Altunay Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    109
    Ad Soyad:
    Halil ALTUNAY
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Fiat
    geçmiş olsun.
    tam bilmemekle sizin aracınızın trafik sigortası sizin çarptığınız aracın hasarını size çarpanda sizin hasarınızı karşılar diye biliyorum. tabi en doğru yorumu bilen arkadaşlar yapacakktır. tekrar çok geçmiş olsun

3. Cok gecmiş olsun..https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley6.gif

4. Burak K.

Burak K. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    28
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Çok geçmiş olsunhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley18.gif

5. Çağlar Baykan

Çağlar Baykan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    70
    Ad Soyad:
    Çağlar
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    çok gecmiş olsun allah beterinden saklasın...

6. Nince

Nince

Alınan Beğeniler:
    0
    Geçmiş olsun.

7. crash034

crash034 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Rekssss
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    Çok geçmiş olsun..

8. @ykut

@ykut Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Murat geçmiş olsun üzüldüm gerçekten . . Son günler de dikkatinizi çektimi kaza sayılarımız artmaya başladı Hayırlısı olsun . . .

9. kkeemmee

kkeemmee Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Çok teşekkür ederim herkese.Diğer araçlarda büyük birşey yok ama arada kaldığım için bende hasar büyük aracın tek bagaj kısmında hasar yok diğer taraflar dağılmış durumda.Bu sigorta işleri nasıl işliyor bilmiyorum ama inşallah bir sorun çıkartmazlar.

10. efe34

efe34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Geçmiş olsun allah beterinden sakınsın...Eğer sen haklı çıkarsan suçlu olanın sigortası senin aracını yaptırır ve beş kuruş para ödemezsin..ben geri geri giderken chewrolet marka araba adam kapıyı açtı bende o arada kapıya dayadım tabi neticede kapı pert oldu sol çamurluğu kastı benim arabada sadece arka sol stop lambası kırıldı..ve opel servisine gittik kasko bozmadan trafik sigortamla hallettik adamın arabasın da 2000 liraya yakın masraf çıktı 5 kuruşda para ödemedi.sende aynen git servise servise yaptır

11. kkeemmee

kkeemmee Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Valla öyle oldu Aykut kardeşim olacağı varmış diyorum artık.Ben ablamı işten almaya yanına gittim.Bizim haberimiz olmadan annemde gezmek maksatlı ablamın yanına gidiyormuş.Ben ablamı alıp eve geldim annemin gittiğini öğrenince tekrardan dönüp onu almaya giderken oldu bu olay.Günü analiz ettim de birşeyleri yapsak veya yapmasak bu kaza olmayacaktı diyorum ama işler bu şekilde yürümüyor herşey olacağına varıyor.Çok şükür bizlerde bir şey yok .

12. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    geçmiş olsun yapılacak bişey yok kusurluysan cebinden yaptıracaksın,haklı çıkarsan partnerin sigortasından yaptırırsın

13. kkeemmee

kkeemmee Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Abi işte rapor sonucuna göre servise götürüp götürmeyeceğime karar vericem.Ben hızlı gitmiyordum şeritimde giderken birden önüme kırdı polislere bu şekilde anlatıldı.Polis kaçan aracı duyunca zaten ona vurdunuzmu diye sordu o aracın kazaya karışmadığını duyunca benim önümdeki araç sahibine hata sana kaldı o zaman dedi ama bizim yanımızda rapor yazılmadı bakalım nasıl bir sonuç çıkacak.

14. efe34

efe34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Normal bu durumda sen suçlu çıkmasın şayet tam arkadan vurduysan o zaman olay değişir seni suçlu çıkarabilirler gerçi polisler çiziyo biçiyo ediyo buluyolar sen servise bırak arabayı hata sana çıkmaz anlatmana göre

15. kkeemmee

kkeemmee Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Olay tamamıyla anlattığım şekilde cereyan bana göre tek hatalı önümdeki partnerin sürücüsü zaten yaşlı bir amcaydı keşke önündeki araca vursaydı hem o haysiyetsiz kaçmamış olurdu hemde bu kadar büyük bir kazaya sebebiyet vermezdi.Eğer banada bu kusur verilmesi nasıl oluyor tam bilmiyorum ama 8 de 1 veya 2 gibi bir kusur bulurlarsa gene masrafın bir kısmını benim mi ödemem gerekiyor ya da bu oranlara göre masraf nasıl paylaştırılıyor?

16. kkeemmee

kkeemmee Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Yok abi tam arkadan değil sol arka yan taraftan vurdum.Ben vurduğumda araba çapraz halde hareket ediyordu tam önüme kırdı yani.

17. kentaur

kentaur Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    7
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    geçmiş olsun.

18. Umr

Umr Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    396
    Ad Soyad:
    Veccii
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.6 (2003-2005) LC
    Çok geçmiş olsun.

19. kkeemmee

kkeemmee Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Teşekkür ederim Allah kimsenin başına vermesin.

20. Sin@N

Sin@N Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    gecmıs olsun kardesım canın sagolsun
    eğer benım kaza olayımıda okuduysan aynı kaza baynı sekılde beımde başıma geldı ıstanbulda
    sağ seritte ilerken hiç durulmayacak bıryerde kavşak köprü üstünde önümde aniden bir bmw marka araç durdu.cok hızlıda degıldım 60-70 km gibi bı hızım vardı..ve hava yağışlıydı..bmw bırden frene bastı arkasından ben bastım ben bmw ye carpmadan kaya kaya zarzor durdum.
    arkamdan gelen megane bızı gorunce 3 metre gerıden oda frene asıldı ve onun aracta kaymaya basladı ve kopru (ters) C şeklinde oldugu ıcın kayarken vırajda donemedı normal olarak ve dumduz gelıp ben sol camurluktan bana vurdu benım aracın götu kaymaya baslayınca sağ arka camurluktan ön kapıya dogru ezerek suruklenmeye devam etti.
    bu sırada benım arac dondugu ıcın kaçan bmw şee...... izin plakasını goremedım..

gelen polıs aracın tam ortasından yanı ıkı kapı arasından gerısı arkası olur ve bu durumlarda arkadan vuran sucludur dedi.
    bana kım daha suçlu soylemedı ama bana vuran megana hata sende dedi.

ikimizin kazası bırbırıne cok benzıyor..

bu arada aracların resmını cektınızmı..
    SANA VURAN ARACLARINDA KAZALI DARBELI RESMI GEREKIYOR

Düzenleyen : coiffeur

Bu Sayfayı Paylaş