kolay gelsin arkadaşlar i20 ile ufak bi kaza yaptım ve bir ördek ezdim egilip baktım tampon altdan çatlamış aracın sigortası ve kaskosu 11 aralıkta bitiyor kaskoyu bir daha yaptırmayacam birde kaldırm taşına sag marjbiyeli vurdum ahafif egildi bunları kaskodan yaptırsam ne kadar tutar i20 1.2 benzinli 2014 mpı jump modeli
Olanlara bakarsak, tekrar kasko yaptırmanızı öneririm. Hem yenileme indirimi de olacaktır, ilerleyen zamanlarda fiyatı daha yüksek araç aldığınızda kasko indirimi size avantaj sağlayacaktır. Mini Onarım genellikle min.500-1000 TL oluyor, anlattığınıza göre pek fazla bir hasarı yok, mini onarımdan yaptırabilirsiniz. F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu arada ek bir bilgi; Trafikte çarptığınız hayvan, ölmemiş veya yaralı ise; Alo 153'ü arayarak ücretsiz hayvan ambulansı çağırabilirsiniz. Aksi takdirde; şikayeti ve kamera ile ispatı halinde; Belediye Encümenliği kararı ile; 5326 sayılı Kabahatler Kanununun 32.maddesine ve Ceza Tembihnamesinin 7/6'ıncı maddesine istinaden, hakkınızda 227,00 TL idari para cezası verilebilir. F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Başınıza ufakta olsa bir kaza gelmiş neden kasko yaptirmiyacaksiniz şahsi fikrim benim başıma böyle bir olay gelse ufak dahi olsa kaskoyu tekrar yaptırmaya karar verirdim.
Geçmiş Olsun Ördek ne oldu? İmkanınız var ise kasko yaptırın derim. düşünsenize Oradan buradan artırıp para biriktirip veya krediye girip borçla araç alıyorsunuz daha sonra aldığınız aracı her gece kapının önüne koyuyorsunuz. Sabah kalktığında yerinde olmaya bilir üzerine saksı düşmüş olabilir köpekler parçalamış olabilir Geceden Dolu Yağabilir. Olabilir Olabilir liste uzar da gider asıl maksat arabanızı değilde kapıda yatırdığınız paranızı kasko yaptırmak.