Merhabalar değerli hyundaiclubtr üyeleri.10 gun önce aldigim yeni accent blue prime 1.4 otomatik benzinli ile bende araniza katilmis bulunmaktayim ve hyundai'nin tabulari yikmis bir araç oldugunu gördüm.Site ortamındaki hos muhabbetler ve paylasimlarinda ayni sekilde devam etmesi umidiyle de herkese araclarini guzel gunlerde kullanmasını dilerim.
Hosgeldiniz bende kayserideyim arac resmi yok mu ? LG-E460 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ogrenciyim burada ama geldiginizde ozelden haber vermenizi isterim görüşeliim ve kayseri konusunda rehberlik edip guzel bi gun gecirmenizi sağlamak isterim
Ogrenci adamin 2012 model aracla ne isi varmis arac sizin mi. LG-E460 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayırlı olsun @burak3838. Bende bugün i20 1.4 otomatik, benzinli style paket ile aranıza katıldım. Alev kırmızı renk ile. 14 aralıktan sonra teslim edileceği söylendi Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hayırlı uğurlu olsun güle güle binmeniz dileğiyle aslında benimde en cok istediğim renkti ama beyaza kaldık Son gün sayımlarınız onunda test sürüşünü yapmıstım ben hoş bir arac.Aracınıza kavusmanıza da az kalmıs