arkadaşlar tesadüfen bir arkadaşımın sızdırmazlık raporu alması için eşlik etmiştim. orda 2-3 kişi konuşurken kulak misafiri oldum ve hemen adres aldım. adamcağız servise önce 200 sonra 350 tl bayılmış. sıkıntısı geçmeyincede bilmem ne parçası değişmesi lazım 1200tl demişler. sonra yeni sanayideki bu ustayı bir arkadaşı vasıtasıyla duyuyor ve gidiyor. usta arabaya yaklaşık yarım saat uğraşmış. adam diyo; benim cebimde 250tl vardı acaba fazla isterse naparım diye düşünüyordum, usta geldi abi tamam... borcumuz? abi 5tl yeter... ) sonuçta bende kendi aracımdaki problemlerindeki servis fiyatları ve ustanın bana söylediği fiyatlar üzerine buraya yazmaya karar verdim. %70 daha ucuz ve kaliteli...:RpS_love: burdan kimsenin reklamını yapmak bana düşmez bana özelden mesaj atın telefonunu vereyim.
Kayseri çok şanslıymış ne güzel. Peki siz aracınızı bu bahsi geçen ustaya götürüp arızaları gösterip yaptırdınız mı?
gitmedim burda tanıştığım bir abi bana tümoto diye bir yer tarif etti, merakıma yenik düştüm oraya gittim. ordaki maceramıda diğer başlıkta anlattım zaten. görüştüğüm arkadaş ben o ustayla daha önce çalıştım. tümotoya gidiyorum artık tüm hyundailer oraya geliyor sonatalar falan deyince kapıldım işte. halbuki kendi namını duyduğum ustaya daha önce bir arkadaşımı gönderdim. ağzı kulaklarında gelmişti
Kardes kusura bakma mesajina cok gec cevap verdim. Yasar ustanin numarasi 0533 521 9403. Adim murat kaya.42 plaka sonata desen bilir. Insanligi yeter. Ben aslen konyaliyim. Adami tanimam etmem. Ama adam gibi esnaftir. Cok memnun kalirsin