Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Kayseride Hafta Sonu Sanayi Maceram ve Erciyes Oto Cam...Mutlaka okuyun

'İç Anadolu Bölgesi' forumunda smmurat tarafından 1 Temmuz 2013 tarihinde açılan konu

1. smmurat

smmurat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    murat kaya
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    Araç Modeli:
    Sonata 2.0 CRDİ (2006-2010) NF
    formda bi abimizin tavsiyesi üzerine Kayseri yeni sanayi sitesinde tümoto'ya gittim. araç hakkında pek bir bilgileri yok (hyundai sonata 2006 crdi). tutturdular triger kayışı yok bu araç dizel dizellerde olmaz diye. sonra bi tanesi geldi aha abi burda bak diye öbürlerine gösterdi. sonra sol ön cam kriko arızası için beni erciyes oto cam'a gönderdiler. 1 saat bekledik çok yavaşlardı. döşemeyi sökerken vidayı kaybettiler 1 saatte onu aradık. krikonun motorunda bulunan dişli sıyrılmış bunu bulmak zor yanımızda tornacı komşu var ona yaptıralım dediler. sorduk 150tl ye yaparım dedi. kapattırıp çıktım yaptırmadım. tesadüfen sadece bu cam krikoları ile uğraşan ord. prof. bir ustaya denk geldik. abi dedi sen bu dişliyi değiştirsende karşısındaki yiv bozuk olunca o dişliyide bozacak dedi ve hem motoru hemde dişliyi 120 tl ye değiştirdi. bu arada erciyes oto camda döşemeyi sökerken arka bagaj ve benzin depo kapağını açan bölümüde kırdılar yapıştırmak zorunda kaldık. sonuçta gel abi yaparız dedikleri hiç bir şey yapılmadı. arka z rotlar yokmuş sipariş verildi. sol önden hafif gıcırtı yapan ve çiftininde sağlam olduğu servisi tarafındanda makineyle ölçülen amortisöre arızalı dediler çıktılar. hoş o da ellerinde yokmuş. 150*2=300tl. ama triger konuşmasından sonra onun arızasınada güvenip yaptırmadım. soyak tan 5/30 castrol yağ aldım 5lt + yağ filitresi=140tl. Haa bu arada bu bahsettiğim kriko ustasıda daha önce tümotoyla çalışıyorduk sonra ayrıldık dedi. koca servis (özel) bi camcıya ezdirdi ya beni :RpS_mad:

2. icathastası

icathastası Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    uğur güven
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    hocam bende kayserideyim tüm otoyu cok cok yakından tanırım zamanında yazları caycıda calısmıstık oraya cay verıyorduk yanındada amator bi boyacı var gecenlerde ordan gecerken gördüm adam sonradan sonraya fırınlı boya yapmaya baslamıs onuda dükkanın dışına koymuş :D herneyse kayseride hyundaiden anlayan adam yok ben bunu anladım ben arabamı her zaman tüm oto hyundainin arka sokagında yagcı ilhan abiniin iki yanında teknik oto var ömer usta eger gerekliyse parcayı degiştirir degilse böyle bin iyice ömrü bitsin öyle degiştirelim der parcayı gider sen alırsın o takar baska yerler gibi parca fiyatı kadar işcilik almaz bi ugra istersen aslı dizel motorcudur sanayinin eskilerden

3. icathastası

icathastası Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    uğur güven
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    tüm otoyada nasıl servislik vermişler hala çözmüş degilim yoldan gecene veriyorlar galiba

4. Fırat Ö.

Fırat Ö. Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,193
    Ad Soyad:
    Fırat Ö.
    Yaşadığınız Şehir:
    32-ISPARTA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Tümoto dediğiniz yer yetkili servismi yoksa özel servismi?

5. icathastası

icathastası Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    uğur güven
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    bnm bildigim özel diye biliyorum ama gürpınarla baglantılar sarısın bi patronları var kacıncı sokaktı bu senin dedigin yer

6. icathastası

icathastası Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    uğur güven
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    pardon fırat bey ben murat abi yazdı sandım

7. Fırat Ö.

Fırat Ö. Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,193
    Ad Soyad:
    Fırat Ö.
    Yaşadığınız Şehir:
    32-ISPARTA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Hyundai sitesinden baktım yetkili servis değil. Kayseride de iyi usta bulunmuyorsa biz napalım buralarda. Bence yetkili servise götürün yaptırmasanızda neyi var neyi yok düzgünce incelesinler. Olmadı Ankaraya yolunuz düşerse orada daha iyi yaparlar.

8. smmurat

smmurat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    murat kaya
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    Araç Modeli:
    Sonata 2.0 CRDİ (2006-2010) NF
    Kardesslerim mesajlarinizi yeni okuyabildim ozur dilerim. Adam gibi esnaf sonunda buldum. Yasar ustanin numarasi 0533 521 9403. Adim murat kaya.42 plaka sonata desen bilir. Insanligi yeter. Ben aslen konyaliyim. Adami tanimam etmem. Ama adam gibi esnaftir. Cok memnun kalirsin

9. Tilki

Tilki Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    11,565
    Ad Soyad:
    TALHA BİLGİ
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Valla Konya'da da İSKENDER USTA diye bir usta var, genelde kore araçlarına bakar, azcık diğer ustalardan pahalıdır işciliği ama benim yumurta Hyundai'ya bi kışlık ayar geçti sağolsun.... Bu buz,fırtına karda tek marşda çalışıyor... Sabah sitedekiler şaşırıyor.... :) Hatta pederin Tiguan çalışmadı, heryerine fırtına neticesi kar girmiş, babama takıldım, benim yumurtadan aktarma yapalım diye.... :)

Bu Sayfayı Paylaş