Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Kayseri - Gürpınar

'İç Anadolu Bölgesi' forumunda hamzat tarafından 31 Ağustos 2009 tarihinde açılan konu

1. hamzat

hamzat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    haziran sonunda yıllık bakım için gittiğim kayseri-gürpınar hyundai yetkili servisi çalışanlarına, araç bakım işlemlerinde ki profesyonel çalışmaları ve yakından gösterdikleri ilgi için yürekten teşekkür ediyorum.

2. ilker

ilker Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    memnun kalmanız sevindirici. 1 yaşındaki accent gls nin 40 binde kaliperlerini değiştirmişlerdi bitik diye. araç sahibi anlamıyordu pek.

3. caddeci38HZ646

caddeci38HZ646 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Selamlar bende 2000 accentimin sağa sola dönüşlerinde gelen ses için gittiğimde sadece akis başlıklarının değişmesinin gerektiğini ki bunuda sonradan öğrendim bana 2400 tl lik masraf çıkartmışlardı ben sadece arabanın akis başlıklarından gelen sesin giderilmesini istemişken benim egzostu bile değişmeye çalıştılar sanayiye gittim özel hyundaı servisine 70x2=140 + 60 tl işçilik 200 liraya işi görüldü takılanda orjinal parça olduğu için garantisinide aldım...

4. ilkercan

ilkercan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Gürpınar çok iyi çalışıyor gerçekten.Alkışlar Gürpınar'a...

5. caddeci38HZ646

Alınan Beğeniler:
    0
    çalışması iyi olabilir ama istediğini yapmaması acayip arızayı gidermek için uğraşmıyor komple tamir bakım listesi çıkartıyor benden alkış falan yok haa bunu söylerken yeni sanayide tüm oto var orayada git bi ramazan bey var adam arabanın sesinden arızayı çözüyor valla denemesi bedava...
    Düzenleyen : caddeci38HZ646

6. hayta38

hayta38 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    İsmail HAYTA
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    ben de çok teşekür ediyorum özelliklede Ömer bey e çok teşekür ediyorum çok yakından ilgileniyorlar sağolsunlar...

7. caddeci38HZ646

Alınan Beğeniler:
    0
    ömer beydemi tüm otoda ? ayhan bey ve ramazan usta sanırım sahipleri ?

8. hayta38

hayta38 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    İsmail HAYTA
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    ömer bey hyundai gürpınar plazada. yedek parça danışmanı

9. caddeci38HZ646

Alınan Beğeniler:
    0
    ok işi rast gelsin, baya bir hyundaı sahibiyle irtibattayım ve gürpınar otoda bakım yapmadıklarını çok net biliyorum rabbena hep bana olaylarından kurtulup sürümden kazanma zamanı diye düşünüyorumarabamın 110.000 bakımı geldi gürpınar aklımda bile yok burası kayseri her zaman 1 çıkış noktası vardır ahmet olmaz mehmet olur demi :)onları sevenler senden başka polislerdirçoğu polis arabaları huyndaı :)

10. tamyigit

tamyigit Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bende geçen hafta ön fren balata setini değiştirdim
    işçilik dahil 116 tl bana biraz geçirdiler gibi geldi 40 tl işçilik mi olur ya.bir daha gitmem.bence gürpınar iyi değil yolacak tavuk arıyolar

11. 38serdar38

38serdar38 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bugun alacagimiz araci eksprtz raporu icin goturduk ve dandirik kucuk bi kagida 25 dk da bi kac neyi varsa yazip cikarttilar .supheli bir sonuc cikti ve galerici tanikta dava acmak uzere raporu kesdikleri yanlis fisi aldi ve islemleri baslatmk uzere gitti... cok uyduruk ve duzensz br eksprtz anlayislari var !!!

12. Klondike

Klondike Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ...

Düzenleyen : Klondike

13. hamza salih

hamza salih Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    HYUNDAI ARAÇ ALACAKLARIN DİKKATİNE !

Ben bir kamu kuruluşunda memur olarak çalışmaktayım. Benim birikimim birde eş dostun yardımlarıyla sıfır Hyundaı araç almak için bulunduğum şehirdeki Hyundaı bayisine 22/12/2009 tarihinde saat 13.00 te Dizel Hyundai Accent Era araç almak için gittim.
    Bana stoklarda ve fabrikada dizel aracın kalmadığı ve şu an benzinli aracın olduğu söylendi ve Hyundai Accent Era Orijinal Lpgli araç almaya bir nevi zorlandım. O gün araç değerinin %80’i civarında parayı verdim. Aynı gün saat 17.00 gibi telefonla öğrendim ki İstanbulda dizel araç var. Hemen bayiye gittim durumu anlattım paramı iade etmelerini ve İstanbulda dizel araç varmış oradan alacağımı söyledim. Bana bunun mümkün olmadığını söylediler ve sonuç olarak Hyundai Accent Era Orijinal Lpgli aracı almak zorunda bırakıldım ve kandırıldım.
    Aracı aldıktan 2 hafta sonra Lpg sorunu oldu ve bulunduğum şehirdeki servisine her götürdüğümde sorunun çözülmesi bir yana sorunlar büyüyerek çoğaldı. Bu sorun 10 ay sürdü. Bayi ve servis sorunu çözme konusunda hiç yardımcı olmadılar. Servis raporu verilmedi. Bayiye söylediğimde öyle bir şey yok dendi. Yani araç satıldı bizimle işiniz kalmadı gibi tavırlar içine girdiler.
    Defalarca genel merkeze mail attım müşteri hizmetlerini aradım. Olayları anlattım. Aracımın dizeli ile değiştirilmesini talep ettim. Hyundaı yetkilisinden hiç biri ne aradı ne sordu. Ben hata yaptım Hyundaı araç aldım. Sizde benim gibi hata yapıp,
    .....SAKIN HYUNDAI ARAÇ ALMAYIN.... benden söylemesi

14. Ogun

Ogun Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,572
    Ad Soyad:
    Ogün YILMAZ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    hamza salih kardeşim sizin başınıza mı geldi yoksa alıntımı ?

Durum hakikaten can sıkıcı bşr durum.
    Ancak LPG li aracın bir sorunun olduğu ve Bayi tarafında bir sıkıntı olduğu aşikar.
    Sorunun merkeze maledilmesi biraz yanlış gibi.
    Daha başından Konu Servise giriş çıkış forumları ile İstanbuld yada ankaradaki servislerden devam edilseydi sanırım buraya kadar gelmezdi.

Sanki Gürpınar yada Kayseri servisinin bir vurdum duymazlığı var gibi !

15. mursel_balci

mursel_balci Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,786
    Ad Soyad:
    Mürsel
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Sonata 2.4 (2006-2010) NF
    Yaşadıklarınız gerçekten üzücü yalnız siz sorun yaşadınız diye kimseye hyundai araç almayın şeklindeki ikazınız daha da üzücü. bütün markalarda benzer sorunlar olabilir. hyundaiyi kullanıp çok memnun olanlar da var.

16. İbrahimTR

İbrahimTR Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    evet üzücü bir durum ama şunuda unutmayın. onlar ne kadar zorlamıs olsalar da en son karar sizden çıkıyor ve arac satışı böyle gerceklesiyor. keşke tam araştırma yapıp öyle alsaydınız. ayrıca ben aracımdam cok memnunum ve sıkıntı yok Allaha şükür

17. sportmen

sportmen Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    73
    Ad Soyad:
    Talha_Celal
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Size katılmıyorum. Ben tam sizin tersi bir durum anlatacağım. Ben de Aralık sonunda araba almak için gittiğimde bayiii bana dizel erayı önerdi. Ben 1.4 benzinli aldım LPG taktırdım. aracımı ocak başında teslim aldım. Şu an 13.000 km yol yaptım ve hiç bir sıkıntım olmadı. Tüm dostlarıma Hyundaiyi öneriyorum. Aynen şunu diyorum 25-30 bin TL verip 35 bin TL lik araca binmek istersen Hyundai al. Yok ben 45-50 bin verip .... arabayı alacağım dersen 40 bin TL lik arabaya binersin. karar senin diyorum. https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

18. hamza salih

hamza salih Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar,
    Olay bizzat benim başıma geldi alıntı değil ayrıca ben aracı Nevşehir ÇağlayanlarOtomotivden aldım yanlış anlaşılmasın. Yani Kayseri Gürpınar ile alaksı yok.
    Ben dizel almak için gittim bayi bana ne stoklarlarda ne de fabrikada dizel aracın kalmadığını söylediler. 2009 yılı 25aralıktarih o zaman fabrika %25 oarnında kampanya yapmıştı ve bu kampanyadan yararlanmak istedim. o gün saat 13.oo te konuştuk bayi ile benzinli araç var sadec dendi. bende dizel araç kalmadıysa yapacak bir şey yok o zaman dedik ve aracın %80 civarında parasını verdim aradan 3-4 saat gibi bir zaman geçti İstanbulu aradım araştırdım fabrikayı aradım bana istemediğin kadar var dediler ben hemen bayiye gittim İstanbulda dizel araç varmış oradan alacamparayı iade dedin bana bunun mümkün olmadığı söylendi bütün ısrarıma rağmen.

diğer bir konuda satış sonrası hizmet anlayışı lpg sorunu oldu lpg servisine gittim tamam hallettik diyorlar bir hafta sonra aynı ne servis raporu ne bir şey veriyor bayiye söylüyorum öyle bir şey yok bizden işin bitti başının çaresine bak gibi tavırlar genel müdürlüğe defalarca mail attım müşteri hizmetlerini aradım ve aradan 2 ay sonra brcçorum bölgeden mühendis gönderdiler ve sorun çözüldü.

ben sadece başıma gelen olayı paylaşmak istedim herkes alacağı arabayı zaten bilir
    beni o kadar yordular ve yıprattılar ki sakın hyundai araç almayın diye yazmak zorunda kaldım

19. powerfull38

powerfull38 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar kayseride yağ değişimi yağ filtresi hava filteri polen filtresi yakıt filtresi değişimi antifriz değişimi vs. konularda yardımcı olabilirim.Tamir işlerinde benimde güvenle gidebileceğim biyer yok.servis yapılan işleme 3-4 kat fiyat çıkarıyo sanayide ise yapılan işe güvenemiyosunuz.Ama dediğim gibi genel bakım için tavsiye edeceğim çok nezih biyer var.

20. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Konu baya bir eski.Mesaj yazarken,son mesaj tarihine dikkat ediniz

Bu Sayfayı Paylaş