Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

kaydırmaz nano ped merak edenler için konu açtım

'Sohbet-2' forumunda i10i10k tarafından 25 Eylül 2011 tarihinde açılan konu

1. i10i10k

i10i10k Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    ÖNCELİKLE SÖYLİM KAYDIRMAZ PED'İ MERAK EDENLER KONU UZUN DİYE OKUMAMAZLIK YAPMAMALARINI TAVSİYE EDİYORUM AŞAĞIDA BAHSETTİM...

merhaba arkadaşlar yaklaşık 10 gün önce www.aklindatut.com'dan kaydırmaz nano pad aldım. ürünü tabi sabırsızlıkla bkliyordum ve nihayet gelmişti. ürün genel olarak süper bişi öncelikle evde denedim o kadar yapışkanki parmağımı çok zor kurtardım duvara koydum sonra duvarın üstüne telefonumu yani pad'in üstüne koydum orda kaldı (ancak bir süre sonra düştü ve düşmesinin sebebi telefonumun arka yüzünün bir kısmı kamera çıkıntısı vardı ve düz olmadığı için bende bunun üzerin iphone 4 koydum yaklaşık 1-1.5 saat kaldı hiç düşmedi daha sonra ürünü aldım arabaya indim (i10) arabada ön konsola koydum ön konsol tozlu oldugu için orda durmadı.daha sonra sildim ıslak mendille oraya koydum ve üstüne bi şey koydum metal para falan tuttu daha sonra çıktı kendiliğinden pad ordan bi alam veremedim daha sonra ürünü bide i10 daki ön konsolda torpidonun orda deri gibi bir yer var yani ön konsoldan farklı bir yüzey oraya koydum ve yaklaşık 80 derece gibi bir eğimli yerdi ordada hiç düşmeden durdu ben hala neden ön konSolda çıktıgını anlayamadım acaba yinemi tozlandı (ürün hem alt tarafı hemde üst tarafı tozlandığında hiç bireyi tutmuyor ama yıkadığınızda eski haline geri dönüyor. yarın arabaya inip fotoraflarını çekip atarım buraya bu konuyuda acaba neden açtı derseniz bende bu ürünü almadan önce çok merak ediyodum ama doğru düzgün bir kullanıcı bulamadım ve bilgi alamamıştım bundan dolayı yazıyorum ayrıca reklam yapmak gibi olmasında kendimden biliyorum internetten alışveriş yaparken kredi kartı numarasını vermek istemeyenler vardır içinizde mutlaka bende bundan dolayı aklindatut.com'dan aldım MOBİL ÖDEME VAR TURKKCELL VE AVEA İÇİN ÜRÜN 4.90 TL İDİ BEN ALDIĞIMDA ŞUAN UCUZLADIMI VEYA PAHALANDIMI BİLMİYORUM 3.5 TL DE KARGO ÜCRETİ VAR (KARGO FİRMASI MAALESEF PTT KARGO-- AYRICA KAPIDA ÖDEME SEÇENEĞİDE VAR GALİBA) TOPLAMDA 8.5 TL MAL OLDU SONUÇ OLARAK ALDIĞINA DEYDİMİ DERSENİZ KESİNLİKLE MUHTEŞEM BİŞİ... HERKESE TAVSİYE EDİYORUM SORUNUZ VARSA BANA ÖZEL MESAJ ATABİLİRSİNİZ... BU ARADA İ10 DA ÖN KONSOLDA NEDEN ÖYLE DOĞRU DÜZGÜN PAD'İN KALMADIĞINI ARAŞTIRMAYA DEVAM EDİCEM...
    EMEĞE SAYGI...https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

2. atlantis

atlantis Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    Onur Öz
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Ben de görmüştüm bunu. Baya övüyorlar ama gidipte almadım henüz. Araba devamlı güneş altında kalınca sıkıntı olur dedim. En azında işe yaradığını sayende öğrendik. Teşekkürler...

3. i10i10k

i10i10k Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    önemli değilde benim korktuğum işte bazı araçların konsolundan hemen çıkıyor tozlu olmadığı halde bunun sebebi ne acaba? i10 ön konsol deri gibi acaba bundanmı çözemedim... bence bi konsola bakın öyle alın gerçi deemeye değer fiyatıda pahalı bişi değil en kötü ihtimal gece yatarken onu duvara koyup cep telefonunuzdan film izlerseniz... ben bazen öyle yapıyorumhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif<div id="isChromeWebToolbarDiv" style="display:none">

4. i10i10k

i10i10k Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
  5. lpgERA

lpgERA Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    işe yaramaz bi şey için bu kadar yazıya ne gerek var :) emeğini boşa harcama

6. i10i10k

i10i10k Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    @lpgera<div id="isChromeWebToolbarDiv" style="display:none">
    dostum işe yaramaz derken bence işe yarıyor ben zaten kendi fikrimi söyledim burda. bilgi forum paylaşmak içindir ben diğer arkadaşlara kendi düşüncemi belirttim zaten burda kimseye zorla alak zoundasınız demiyorum farkındaysan... emek konusuna gelince ben diğer forum hırsızları (söz hyundaiclutr'den dışarı) alıntı falan yapmasınlar diye demiştim. yanlış anlama sanada kızmıyorum ancak sebebini söylemeden nedne böyle yazdığını anlamış değilim...

7. lpgERA

lpgERA Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    yok ben böyle basit bi parça için destan yazmana şaşırdım.

8. i10i10k

i10i10k Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    destan yazmayla alaka yok insanları detaylı bilgilendirim istedim nedeninide oraya yazmıştım bende bu ürünü almadan önce detaylı bir bilgi istedim ama bulamadım burdan yazim dedim insanlar faydalanıyo işte... :) bu arada bu üründen sizde varmı?

9. brave

brave Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif

10. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Eline Sağlık Kardeşim .. Bilgilendirme İçinde Teşekkürler.. Heves Edip Almış Bişeyler Yapmaya Çalışmış Gelmiş Buraya Anlatmış.. İsterse 10 Sayfa Yazar

11. banistercaq

banistercaq Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ürün hakkında kullanıcı yorumunu okudum, sonra yaşını da görünce daha çok takdir ettim. Emeğine sağlık

12. i10i10k

i10i10k Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    @ersincerrah ----- @banistercaq
    teşekkürler yorumlarınız için ben diğer merak eden arkadaşları bilgilendirmek istedim için konuyu açtım ama diğer gelen olumsuz yorumlar doğruyu söylemek gerekirse sinirimi bozdu yani biraz üzücü... :|

13. Kuzey

Kuzey Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    Bu ürünü yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. Göstergenin önüne yerleştirdim ve telefon gözlük gibi düşüp şaşacak şeyleri koyuyorum. Şimdiye kadar hiçbir şey düşmedi. Torpidomun eğimli kısmınada koymuştum ilk aldığımda, torpido tozlu ise kesinlikle tutmuyor. Tozları bir güzel silince çok güzel tutuyor ve üstünede telefon gözlük gibi şeyler konabiliyor. Uzun yolculukda tozlanmadan dolayı bir kere telefonum yere düşünce şimdi kullandığım yere aldım ve hiç sıkıntı çekmeden kullanıyorum. Gayet başarılı bir ürün bence.

Konuyu açan arkadaşada teşekkürler güzel bir konuya el atmışsınız https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif

Düzenleyen : Kuzey

14. i10i10k

i10i10k Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    @Kuzey

teşekkürler... bu arada evet tozlanınca tutmuyor...

15. i10i10k

i10i10k Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    arkadaşlar fotorafları maalesef çekemedim çünkü kaydırmaz pad'i bizi diğer arabaya koymuşlar ve o araba ilede istanbula gitmişler... en yakın zamnda foto çekip koyucam...

Bu Sayfayı Paylaş