1.4 2008 getz benzinli katalizoru deyistim yakit 10.5 den 13.9 a cikti sebebi nedir acil yardim tesekkürler
Katalitik konvertör orijinal mi? yan sanayi mi? Katalitik konvertörün üstünde 2 tane oksijen sensörü olacak. Onlar yanmamış yakıtı aracın ECU'suna gönderir, ECU'da ona göre hava - yakıt karışımı ayarlar. Bundan olabilir, en iyisi siz parçayı değiştiren ustaya veya servise durumu anlatın. Bu arada katalitik konvertör darbe mi aldı? 2008 model araç için değişim süresi erken değil mi?
araci aldiktan 2 ay sonra ariza isigi yandi son susturucudan takırti geyirdu servis katın ici kiriliyor deyismesi gerek dedi . Bende arastirdim icinide bosalta bilirsin bisey olmaz dediler bosaltirdim ama yakit 8.5 dan 10.5 e cikti kötu bi ses ve cig benzin kokusu oldu be motor cok ısınmaya basladi yenisini taktik mecbur.kat orjinal 2 yil garantili .ama cok yol yapmadim deyistikten sonra 5 km ancak oldu.
araci aldiktan 2 ay sonra ariza isigi yandi son susturucudan takırti geyirdu servis katın ici kiriliyor deyismesi gerek dedi . Bende arastirdim icinide bosalta bilirsin bisey olmaz dediler bosaltirdim ama yakit 8.5 dan 10.5 e cikti kötu bi ses ve cig benzin kokusu oldu be motor cok ısınmaya basladi yenisini taktik mecbur.kat orjinal 2 yil garantili .ama cok yol yapmadim deyistikten sonra 5 km ancak oldu.
Katı deyiştiren ustayla konuştum biraz yol yapman gerek bujilere ve hava flitresinede bakmak lazim dedi galiba yanlis bi usta secti .bu katalizörden önce böyle birsey yoktu yakit göstergesi 15 e cikti baskabi servisemi gitsek ne yapsak bilemedim. Bu arada katalizörün görevi yanmayan benzinin engelemek icinde yakmak deyilmi benmi yanlis biliyorum???
Bugün 15 km yol yaptim yakit göstergesi 22.4 gösteriyodu .yabas yavas düsmeye basladi 14 e kadar dahada düscekti sanki ama eve gelmistim haftasonu bakicaz artik
arkadaşlar merhaba yerziz olacak belki ama bnde 2008 1.4 ov getzime merkezi kilit taktırmaya giderken 90 km var gösteriyordu merkezi kilidi taktından sonra 180 km var gösterdi çok şaşırdım nedeni ne olabilir
Menzil, depoda kalan miktar ve ortalama yakıt baz alınarak hesaplanıyor. Büyük bir ihtimal ile merkezi kilit değişimi esnasında veriler sıfırlanmıştır ve sakin kullanım ile o verileri göstermiştir. Veya kafası karışmıştır. F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yani teyp bile sıfırlandı adam naptıysa artık anlamadım bşey kısa devre oldu galıba bu iyi mi kötü mü bir sorun çıkar mı