Arkadaşlar son bir haftadır egsozdan zarıl zarıl ses geliyo, arada bir kesiyo sonra yine başlıyo, aracın çekişindede bir düşüş hissediyorum, enjektör temizlettim ona bağlıyordum bu çekiş düşüklüğünü, ama sonradan katalitik konvertör arızası olabileceği aklıma geldi, arıza lambası felan yanmıyo ama araç çok yakıyo 1.5 crdi admire şehir içi 9.3lt gösteriyo; Daha önce katalitik sorunu yaşayan oldumu? Belirtileri nasıl gelişiyo? Birde fiyat olarak kaça malolur acaba? Düzenleyen : aretias
Katalitik çıkışından sonra sipiral bir boru vardır. yaklaşık 30-40 cm bu boruyu kontrol ediniz. delinmiş parçalanmış ve içindeki demir zangırdıyor olabilir. Bu sipiralin bozuk olması motor basıncını değiştirdiğinden yakıt ta artabilir.
katalitikten sonramı bu parça, sanki liftteyken görmüştüm, dizel admirenin katalitik konvertörü 2.800 tl imiş coşkun plaza öyle dedi şimdi, umarım katalitik değildir ben bi egsozcuya gösterim bari, bizi çevreyi kirletmeye mecbur bırakıyolar ya, 2.800tl imiş araba kaç para zaten
Katalikten sonra, Katalitik kolay beri arıza yapmaz, zaten korumalıdır darbe almaz. Ancak araç önden kaza yaparsa belki .
Yok çok şükür kazası felan yokta, zırıl zırıl ses geliyo ama son susturucunun ordan geliyo ses bugün baktım, acaba son susturucu dağılmış olabilirmi, araba gitmiyo yaa, 2.vites yokuştan aşağı salıyorum araba yavaşlıyo sanki egsoz freni var arabada. yarın nasipse egsozcuya gidicem, mazot pompası enjektörler yeni elden geçti sorun olucanı sanmıyorum ama bu egsozdaki seste enjektör bakımını yaptırdığım dönemde başladı, o yüzden egsozdan şüpheleniyorum
abartmışlar.2 yıl garantili katalizörler var ben bir önceki megane 1 aracıma 110 tl ya almıştım ve hiç bir sorun kalmamıştı.egzozculara bi sorun isterseniz
Valla ben servisin yalancısıyım, 2.800 tl diyor dizel admire için, bugün fırsat bulursam uğrayacağım egsozcuya.