Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

KATALİTİK İPTALİ?

'Motor & Yakıt & Emisyon Sistemleri Sorunları Ve Çö' forumunda mmt.88 tarafından 12 Şubat 2009 tarihinde açılan konu

1. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Aracımın katalitik konvantörünü iptal ettirmek istiyorum.kime sorduysam tavsiye ettiler,perormansın artar araba rahatlar dediler bu araçlarda 2 tane varmış tekini iptal ettirmek yeterlimi yoksa ikisinide iptal ettirmekmi gerekiyo

iptal ettirmek iyimidir kötümüdür?muayeneden geçmezse tekrar takılabilirmi?iptal ettiren varmı?

2. streetdevil

streetdevil Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    modifikasyon yapmayacaksan bence hiç oynama yüksek devirlerde azda olsa gücünde artış olur düşük devirlerde tork kaybeder ve daha fazla yakıt tüketir,arıza lambası yanabilir,otomatik avans sistemi dengesizleşebilr v.s v.s

3. Misafir

Misafir Guest

Konuyu yanlış yere açmışsınız ilgili bölüme taşıyorum, ayrıca bu konu defalarca tartışıldı, eğer "kat. iptali" diye arattırırsanız bilgilere daha çabuk ulaşabilirsiniz.

4. Halil ŞAHİN

Halil ŞAHİN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    162
    Ad Soyad:
    Halil ŞAHİN
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    kat. iptali bana pek mantıklı gelmiyor..motorun tüm sistemini değiştirmiş oluyorsun kat. iptali ile arabanın dengesini bozmuş olacaksın bence hiç gerek yok..coskun abinin dediği gibi sitede defalarca tartışıldı bu konu araştirarak daha çok bilgi bulabilirsin..

5. Bleda

Bleda Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    KISACA ÖZETLİYİM YAPARSAN PERFORMANS ELDE EDEMEZSİN AMA ÇEVREYE ÇOK ZARAR VERİRSİN

Bu Sayfayı Paylaş