Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

kaskoyla yaptırabilir miyim?

'Kasko, Sigorta, Muayene ve Devir İşlemleri' forumunda zamir tarafından 8 Eylül 2011 tarihinde açılan konu

1. zamir

zamir Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar arabamda birkaç tane farklı yerlerde çizikler var bu çizikleri tutanaksız hepsini kaskoda yaprırabilirmiyim.ayrıca bunu yaptırırsam kasko bir yıl içinde 2.kez bozulacak... bir kere bozulmasıyla birkaç kere bozulması arasında fark var mı?

2. zamir

zamir Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    cevap verebilecek kimse yok mu https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley6.gif

3. tahirabi

tahirabi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    Tahir KOÇ
    Yaşadığınız Şehir:
    9-AYDIN
    Kasko sigortanızın neleri kapsadığıyla alakalı bir durum.Bazı sigortalar yılda iki kez ufak onarım denilen sizin anlattığınız türden hasarları karşılıyorken bazıları bunu yapmıyor.Poliçenizi gözden geçirmenizde fayda var.Ayrıca şunu da belirteyim yanlış anlamayın sakın , benim sigortacımın bu veya benzeri sorularım için her zaman telefonu açıktır.Her zaman ulaşıp sorabiliyorum. Yani demem o ki sigortacım bana o yakınlığı ve kolaylığı sağlıyor.Siz de bu konuda daha seçici davranabilirsiniz.Sonuçta para ödeyip hizmet satın alıyorsunuz. Kazasız sürüşler dilerim.

4. zamir

zamir Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kaskonun bozulması pek önemli değil mini onraımlık bir durum söz konusu değil ama 1 seferde birkaç yeri yapabilir mi kasko?? ayrıca kaskonun 1 kere bozulmasıyla 10 kere bozulması arasında fark var mı?

5. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC

kasko poliçesi yenileme zamanı geldiğinde 1 kere ile 10 kere arasındaki farkı görürsünüz https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

fazla masraf yaparsan kasko yaptıracak firma bulmazsın, kasko firmaları enayi değil, dikkatli olun

kaskonuzun anlaşmalı olduğu servis veya tamirhaneye giderek dosya açtırıp süreci başlatabilirsiniz, hasar ne ise kendinizin yaptığını, yada görmeden birinin yapıp kaçtığını falan söyleyerek yaptırabilirsiniz

6. zamir

zamir Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    mesela hem sağ tarafta hem sol tarafta çizik var ikisinide bir seferde yapar mı kasko? kaskodan yaprtırmak istemesem bir kapıda yaklaşık 10 cm çizik var bunu ne kadara boyarlar tahminen serviste

7. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    kasko poliçenizde mini onarım varsa autokinge giderek mini onarıma girip girmediğine baktırırsınız, mini onarımdan yaptırırsınız, mini onarım hasarsızlık indrimini bozmuyor

benim kaskom kapsam olarakta şöyle yazıyoor
    Boya Tamiri,Mini Yama(PR)
    30cm'ye kadar kaporta çizik ve sıyrıkları,20cm' çapa kadar tampon sıyrıkları
    http://www.sigortacim-its.com/sayfalar/minionarim/minionarimhizmeti.html#Tablo10|table

8. taylansancak

taylansancak Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    mini onarim la kasko bozulmadan yapar auto king..tabi yaptiginiz kaza ve onarim sayiniz durumunuz onemli.en basitinden diger yillar odeyeceginiz primler artar.baska sigortaya gecseniz bile.bu en basiti.policenin feshi de soz konusudur.farkli uygulamalar var tam ayrinti bilmiyorum o yuzden. bi arkadas 1 yil icinde 3. kazayi yapti sigorta sirketi policeyi fesh etti.policenin dolumuna daha 6 ay falan wardi sanirim tam hatirlamiyorum onun durumunu yanlis bisey soylemis de olmayayim yani ana hatlari boyle..

Bu Sayfayı Paylaş