Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Kaskoda Anadolu mu Axa mı ?

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda vcarter64 tarafından 15 Eylül 2010 tarihinde açılan konu

1. vcarter64

vcarter64 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar kaskom 1. yılını doldurdu. 1000TLye Anadolu sigortaya yaptırmıştım, şimdi Axa 675TLye yenileyelm dedi bi farkı yok Anadoludan dedi. Siz ne dersiniz hangisi avantajlı hangisinde kafam ağrımaz? :) bir de sabah erabamı ilk çalıştırdığımda devir inip çıkıyor, sanki stop edecek zor kurtarıyor ben gaz verince düzeliyor nedendir acep bileniniz var mı ? Teşekkürler.

2. hoddja

hoddja Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    dubai diye bir sigorta şirketi var.hyunda ile de anlaşmalı.bir bakın.anadolu sigartadan geçen sene 2004 accentıma 1000tl ödedim.busene dubai düşünüyordum ancak anadolu uyanuk davranıp kaskoyu yenilemiş.yarın gidip görüşcem.ancak...en iyisi de anadolu sigorta unutmayın.lakın klozların nekadarrını kullanmak nasip olur bilinmez

3. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    17,060
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
  4. nbaki

nbaki Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ben yeni yaptırdım. ortalama bır fıyatla AXA yaptırdım. dıgerlerı ıle arasında cok bır fark yoktu. kasko yapan arkadasımın yegenıydı ve AXA yapalım dedı bende ıtıraz etmedım. vardır bır bıldıgı dıye dusundum :)

5. gnchome

gnchome Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ben başak yaptırdım 660 tl (süper oto poliçesi) 660 liraya.2 hafta sonra poliçe süresidolacak, aynı poliçeyi 480 liraya kesecekler.

6. sfzb67

sfzb67 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    20
    Ad Soyad:
    Serkan BOZKAYA
    Yaşadığınız Şehir:
    3-AFYONKARAHİSAR
    bende ilk yıl anadoluya 600 yaptırmıştım ikinci yılda hasarsızlık dahil yine 600 fiyat çıkardılar bende mapfree yaptırdım 550tl ye

7. qwxsqw

qwxsqw Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    2.sorun için: gazlı ise aygazdan başka benzinli ise shell 95 ya da 97 oktandan başka kullanma ben 97 öneririm. mazot nere iyi bilmiyorum ama kalite mazot kullan eğer mazotluysa da. şunu da öneririm ki arabanı arada yüksek devir kullan kendine gelsin. sigortaya gelince axa ile anadolu farkı yok. geçen yıl axa da mini hasar diye bir kavram yoktu koydular mini sıkıntılar için kaskoyu bozmuyorlar. axa dan başı ağrıyan hiç duymadım tabi anadoludan da ama fiyat farkı malum. yine de en önemlisi Allah kaza bela vermesin

8. vcarter64

vcarter64 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Sağolun arkadaşlar cevaplarınız için. Kaskoyu 675TL ye AXA Oyaka yaptırdım. hadi hayırlısı bakalım. dediğiniz gibi en önemlisi Allah kaza bela vermesin.

9. Misafir

Misafir Guest

Ankara Sigortaya 800 e yaptırdım ev sigortası da hediyesi;bence kasko da dikkat edilmesi gerekenler var.ilk başta aracı kullananın tek kişi olmaması,%10 a kadar olan hasarlarda(23.600 benim aracın kasko bedeli bu da 2.360 tl ediyor az değil)kaskonun delinmemesi,anahtar kaybı,camda kaskonun delinmemesi,ayrıca hasar bedelleri,kaskonun anlaşmalı olduğu işyerinin tutulması gibi

Düzenleyen : hans35

10. gnchome

gnchome Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    %10 a kadar hasarlarda kasko bozulmaması gibi bir seçenek varsa harika bence.
    sonuçta şehiriçi trafiğinde ufak tefekte olsa heran herşey olabiliyor.
    bunu bende kendi sigorta acenteme bir soracağım.
    Başak sigortada var mı acaba böyle bişey.Bilgisi olan arkadaşlar paylaşabilirse sevinirim.

11. Dimitri

Dimitri Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    190
    Ad Soyad:
    Özhan Tok
    axa en iyilerden biridir
    yapı kredi
    ergo
    anadolu grup bunların haricinde olanlara dikkat derim

12. Emre

Emre Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,746
    Ad Soyad:
    Emre
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    arasında fark yoksa bence ucuz olanı yapın .

13. hakkans

hakkans Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ak sigorta nasıldır? iki yıldır ak sigortadandı poliçem bu yıl aralıkta doluyo ama bu yaz poliçeyi deldirdik geçen sene 550 ye yaptırdığım poliçeyi bu yıl acaba ne kadara yenileyebilirim acaba? bu konuda bilgisi olan var mı?

14. ykement79

ykement79 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    500 tl ve 600 tl olan kasko lar full mü? acaba
    bilgi verirseniz seviniriim.

15. hakkans

hakkans Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    500 liraya yaptırdığım ak sigortada tek olmayan kloz anahtar kaybı klozu.
    diğerlerinde var mı bu kloz bilmiyorum.

16. jellat

jellat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadasım sana soyle bir oneride bulunayım. kendi iş yerimdeki müşterilerin karsılastıgı sorunlara bakaraksoyleyeyim. ( fordda calısıyorum su an garanti uzmanıyım - daha önce hasar danısmanıydm )
    neyse

eğer aracını allah gostermesin bir kaza anında sürekli kullandığın bir servise gotureceksen o servisin anlasmalı oldugu kasko şirketlerinden birini yaptır. bunun sana ne gibi avantajı olur yetkili servisin kendi kaskosundan yaparsan acente musterisi olursun kaskodan onay gelmesini beklemeden arac yapıldı zaman hemen alırsın. + önceliğin olur.

bi diğer konu ben axa dan yaptırdım % 60 hasarsızlık indirimli 400 tl ye gelmişti.

17. RoMeO1907

RoMeO1907 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    30
    Ad Soyad:
    BaTuHaN UsTaGiL
    Araç Modeli:
    Accent Milenyum 1.3 (2000-2003) LC
    anadolu sıgorta şaşmam :) bak benım araba getz servıste rahat kullanayım dıye golf gondertmısler 2010 model allah razı olsun :d

18. Onur-d

Onur-d Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    36
    Ad Soyad:
    Onur Dursun
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    ben ılk defa kasko yaptım groupmadan 945 lıraya bakalım ıkıncı sene ne kadar dusecek bu arada koc allıanz 1350 lıra demıstı bende oha dedım passat kaskolatmıyoruz

19. Bedri Baki

Bedri Baki Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Axa'yı bilmiyorum ama şartları iyi öğrenmek lazım. Anadolu ile iki defa kasko yaptım. anadolu sigorta karşı tarafa verilecek zararlarda 100.000 TL teminat sağlıyor. Diyelim ki audi Q7'ye çarptınız, arabada 40.000 TL masraf çıktı. Anadolu sigorta tamamını karşılıyorken bazı şirketler bir kısmını karşılıyor. Üzerini cebinden tamamlarsınız. Ama genel olarak ikisi şu an 1.'lik için oynuyor. İkisi de sağlam ve güvenilir firma.

20. ibrahimdemir

ibrahimdemir Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bi anadolu bi axa kadar hatta onlardan daha iyi olan firmalarda var ergo fiba zurih mesela fiba std yanlis akaryakita bile prim veriyo servis agi super ben cok yapiyorum fibadan finans bankin sigorta sirketi bence onlardanda fiyat alin

Bu Sayfayı Paylaş