Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

kasko yapılırken nelere dikkat edilmeli?

'Kasko, Sigorta, Muayene ve Devir İşlemleri' forumunda furkansak tarafından 21 Nisan 2011 tarihinde açılan konu

1. furkansak

furkansak Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    selamunaleyküm arkadaşlar , bugün kaskodan aradılar 20 gün sonra kaskonuz bitiyor diye , ben bir kaç yere daha sormak istiyorum , mesela mini onarım,servisle anlaşma olup olmaması gibi niteliklerden başka nelere dikkat etmem gerekir?

2. y.emre

y.emre Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    Yunus Emre YILDIZ
    Yaşadığınız Şehir:
    54-SAKARYA
    A.s. Bende sakaryalıyım , Ergo sigortaya yaptırdım bu doğum evinin arasında , yaptırırken mini onarım hangi servislerde var diye bakmadım , geçen tamponu sürttüm mini onarımdan yaptrmak istedim bana en yakın mini onarım yapan yer izmitte varmış..Özellikle buna dikkat edin..

3. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Kasko sigortası yaptırırken fiyatın öncelikli tercih olarak dikkate alınması, hasarı çabuk ve eksiksiz ödeyen firmaların tercih edilmesi gerekir.
    Poliçede belirtilen araç değerinin yeni araçsa anahtar teslim satış fiyatıyla, kullanılmışsa, piyasa fiyatlarıyla aynı olmasına dikkat edilmesi gerekir.
    Ferdi kaza sigortası ve ihtiyari Mali Mesuliyet Sigortasından verilen teminatlara ve ödenecek prime dikkat edilmesi gerekir. üünkü piyasada pirimi düşük göstermek amacıyla bu teminatlar düşük tutulur.
    Poliçedeki genel ve özel şartların iyi okunması gerekir. Kasko sigortasıyla birlikte sunulan ek teminatların içinde, grev lokavt, halk hareketleri, terör, deprem, sel ve artan mali mesuliyet gibi teminatların bulunup bulunmadığına bakılması ve bu teminatlardan istenilenlerin belirlenmesi gerekir. Aksi takdirde çok sık rastlanılan bu tür olaylar karşısında sigortalı olduğunuzu zannederek mağdur durumda kalabilirsiniz.
    Teminatların dışında dikkat edilmesi gereken bir başka konuysa primlerin ödeme tarihleri, sigorta yapıldıktan sonra poliçede yazılı tarihlerde itibaren 15 gün içinde pirim taksiti ödenmediği takdirde, sigorta teminatı durdurulur. Bu tarihten sonra meydana gelecek hasar ödenmez.
    Prim taksitleri acentelere veya şirketlere elden yatırıldığında karşılığında mutlaka makbuz alınması gerekir.
    Poliçenin enflasyona endeksli olup olmadığına dikkat edilmeli.

4. ÖZER AKTAŞ

ÖZER AKTAŞ Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    ÖZER AKTAŞ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    öncelikle firmanın sağlam olması gerekir. uyduruktan firmalar ucuz yaparlar ama aksi bir durumda sana daha pahalıya çıkabilir. bazıları sadece benim gönderdiğim servislere gidebilirsin diyor oraya gidiyorsun orda bişey yok pastayla kapatırız, bu çizikten bişey olmaz vs. gibi şeyler söyleyerek ucuza kaçıyorlar ve içine sinmeyen bir tamirat olabilir. o yüzden bildik şik,rketleri kullanmanı öneririm. ak,axa,allians gibi

Bu Sayfayı Paylaş