Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

KASKO VEYA TRAFİK POLİÇESİ KASIM AYI'NDA BİTENLER BURAYA UĞRAMADAN POLİÇENİZİ YENİLETMEYİN.

'Kasko, Sigorta, Muayene ve Devir İşlemleri' forumunda merve_bklvc tarafından 5 Kasım 2012 tarihinde açılan konu

1. merve_bklvc

merve_bklvc Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    14
    Ad Soyad:
    MERVE DUMAN
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Arkadaşlar Merhaba,

Bundan sonra her ay düzenli olarak bulunduğumuz ayla ilgili kampanyalarımız olacak.
    Kasım ayı'na özel kampanyamız kasko poliçesi veya trafik poliçesi bu ay biten;ve poliçe tutarı 500 TL ve üzeri olan arkadaşlarımıza 1 yıllık Ferdi Kaza poliçesi bedava.Lütfen teklif almak için benimle irtibata geçin.

TEL:0534 827 07 37
    0216 390 73 47
    mavissigorta@gmail.com

2. merve_bklvc

merve_bklvc Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    14
    Ad Soyad:
    MERVE DUMAN
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Arkadaşlar kimsenin mi poliçesi Kasımda bitmiyor yahu :) Poliçe vadelerinizi not edinde bari vadesinde takip edeyim.

3. Çağlar Baykan

Çağlar Baykan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    70
    Ad Soyad:
    Çağlar
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    12 kasım da bitiyor cok uygun fiyatlar aldım 2006 accent admire 1.3cc hasarsızlık 7.kademede %60 indirimli ankara sigortadan 399 lira fiyat aldım +1000 lira lpg yi ekletince bu fiyat mini onarım dahil. trafik sigortasıda ergo dan 153 lira.araç 59 (Tekirdağ plakalı)

4. merve_bklvc

merve_bklvc Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    14
    Ad Soyad:
    MERVE DUMAN
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    çağlar bey bana tckımlık numarası plaka bırde ruhsat üzerinde bulunan belge seri numarasını tarafıma iletirseniz hemen fiyat çalışayım.

Saygılarımla...

5. Çağlar Baykan

Çağlar Baykan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    70
    Ad Soyad:
    Çağlar
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    merve hanım tesekkür ederim yaklasımınız için ama sigortayı zamanında yanlarındada calıstığım yere yaptırıyoruz daha uygun fiyatlarda cıksada kıramam kendilerini. ferdi kaza sigortamı arac sigortası ve kaskosu daskları hep oraya yaptırıorum

6. merve_bklvc

merve_bklvc Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    14
    Ad Soyad:
    MERVE DUMAN
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Ne diyeyim o zmana siz bilirsiniz :)

7. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Merve Hanım size birşey sormak istiyorum işinizin dahilinde.

Piyasada birçok sigorta firması mevcut. Anadolu, AXA, Ak... vs. Örneğin Anadolu sigorta arabama 500 lira sigorta tutarı çıkardı, Işık Sigortada 250 lira. Ve haliyle ucuz olanını tercih ettiğimde bana + ve - ne olur ? İstanbul gibi bir yerde sigorta tutarları kasko fiyatlartıyla boy ölçüşüyorlar çünkü...

8. koray2907

koray2907 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,013
    Ad Soyad:
    Koray
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    paylaşım için teşekkürler.. konuyu güncel tutalım o halde :)

9. Çağlar Baykan

Çağlar Baykan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    70
    Ad Soyad:
    Çağlar
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    erkan abi merve hanım daha güzel bi açıklama yapar tabikide bende sigortacıda çalıstım biraz bilgim var eger konu kasko ise serbest piyasadan dolayı firmalar arasında fiyat farkları oluyor.fakat bazı ucuz poliçelerde verilen teminatların karşılastırılması gerekir pahalı olan poliçedeki teminatlarla ucuz olanla arasında fark olabilir.birinde mini onarım paketi varsa diğerinde yoktur birinde hasarsızlık koruma varken diğerinde yoktur arac bedeliniz daha düsükten hesaplanmıs olabilir.bazı firmalar hasarı olan araclara uygun fiyatlar verirken bazı firmalarda hasarı olan araca kasko yapmak istemediğinden yüksek fiyatlar verebilir. bu gibi sebeplerden farklar olabiliyor. tabiki merve hanım daha acıklayıcı anlatıcaktır tabikide. ama basıma gelen bi olayda şöle olmustu 2012 model 59 plakalı ford fiestaya 6 tane firma 300 liradan aşağı fiyat bulamadım ama bir tane firma 172 liraya sigorta fiyatı verdi tamamen serbest piyasa firmanın çalısma prensibi ile alakalı çünkü trafik poliçeleri standart zorunlu oldugu için hepsi aynı teminatları vermek zorunda.

10. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Teşekkür ederim Çağlar, o halde teminatların karşılaştırdığımda fark yok ise illada tanınmış sigorta şirketine yaptırmak zorunda değilim. Zatne yaptırılan sigortanın benim açımdan bir cazibesi yok, haliyle karşı tarafın hasarını ödüyor.

11. merve_bklvc

merve_bklvc Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    14
    Ad Soyad:
    MERVE DUMAN
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Erkan Bey merhabalar,

Aslında Çağlar arkadaşımız olayı çok güzel anlatmış ona birkez daha teşekkür ediyorum buradan.Bird şöyle bir risk değerlendirmeleri var şriketlerin.Mesela Hyundai marka araçları düşünelim.Sene sonunda x şirket hyundai marka araçlardan %50 hasar aldı.Bir sonraki sene hooop otomatikman hyundai marka araçların kaskolarını yükseltiyor.Eğer özelden bana tckn,plaka ve ruhsatta yazılı kısmın sağ altında bulunan belge seri numarasını iletirseniz sizin için detaylı olarak teklif çalışabilirim.

Saygılarımla...

12. Çağlar Baykan

Çağlar Baykan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    70
    Ad Soyad:
    Çağlar
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    tesekkür ederim merve hanım bilgi paylasıldıkça önem kazanır çoğlır kendimce anlatmaya çalıstım işte yardımcı olabildiysek ne mutlu bana ;)

13. Çağlar Baykan

Çağlar Baykan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    70
    Ad Soyad:
    Çağlar
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    bişey deil erkan abi faydam olduysa ne mutlu bana. ama aynen dediğin gibi zorunlu trafik poliçesi karşı tarafın hasarını ödediği için yaptırdığınız şirket çokta önemli değil

14. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Teşekkür ederim Merve hanım açıklamalarınızdan ötürü, fakat kasko ve sigorta yenileme tarihim 21 Mart, biraz daha zaman var yani.

Bu konu hakkında genelde sigorta firmaların acentalarına sorduğumda tarafl ıcevab verdikleri için doğruyu belirtmiyorlar. En büyük koz olarak, karşı tarafın hasarını sizin sigorta şirketi geç ödeme yaparsa cepten parayı ben verecekmişim sonra benim sigorta şirketim bana verecekmiş gibi şeyler söylüyorlar. Mantıkende sonuçta sigorta şirketi ve devletle el ele bu işlemleri yürütüyorlar ben ne diye cepten para çıkarayımki o zaman sigorta şirketi ne işe yarar dediğimde genelde pahalı ve kendi acentaları olduğu firmalarını işaret ediyorlar.

O halde seninde dediğin gibi Çağlar, bu sene firma gözetmeksizin sundukları prim aynı ise ucuz olanlara yöneleceğim.. Tekrar teşekkürler...

15. Çağlar Baykan

Çağlar Baykan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    70
    Ad Soyad:
    Çağlar
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    sigorta çok önemli değil erkan abi de kaskoda işler değişiyor.eğer kaskonu yaptırdığın şirketin örneğin hyundai servisi ile anlaşması yoksa ve aracının hasarını o serviste yaptırmak istiyorsan ozaman ücretini size ödetiolar ondan sonra senin hesabına yatıyo para yada senet imzalatıolar para hesabına yatınca gidip ödüosun senedini alıosun.eğer bunlarla uğrasmak istemiyorsan önce servisinin hangi sigorta şirketleriyle anlasması olduğunu öğrenip ona göre kaskonu yaptırmak daha avantajlı olur.

16. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Şimdi daha iyi anladım Çağlar'cım. Bakımlar için servisi tercih ederim ama kaporta olayında kendi kaportacım var onları tercih ediyorum, piyasadan biraz pahalı açlışıyorlar ama işlerini harika yapıyorlar. Birçok sigorta şirketleriylede anlaşmalı, O halde benim için sorun yok bunu öğrendiğim çok iyi oldu.

17. Çağlar Baykan

Çağlar Baykan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    70
    Ad Soyad:
    Çağlar
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    aynen abi senin için sorun yok.bide istanbulda yaşadığın için mini onarım yapan yerler konusundada sıkıntın yok ama benim gibi tekirdağda yasayanlar için mini onarım yapan yer sorun auto king çorluda var ufacık hasar için herzaman gidemiosun sırf bu yüzden kasko firmamızı değiştirdik ankara sigortaya yaptırdık auto zenith le anlasması var tekirdağ merkezde oldugu için oraya yaptırdık küçük ama önemli şeyler bunlar abi.

Bu Sayfayı Paylaş