Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Kasko Rezaleti

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda yasin vet tarafından 31 Mayıs 2010 tarihinde açılan konu

1. yasin vet

yasin vet Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Birkaç ay önce almış olduğum 2010 Accent Era aracımla geçen gün ufak bir kaza yaptım. Kazadan sonra polisler aracı hemen kaldırmam gerektiğini söyledikleri için bendebir çekici ile aracımı Hyundai Servisine çektirdim. Daha sonra servise gittiğimde aracı bir haftada teslim edebileceklerini bildirdiler. Bende bu süre için ikame araç talep ettiğim. Kaskoyu yapan AKSİGORTA şirkti ile yapılan görüşmelerde aracınAksigorta tafaından servise çekilmediği gibi saçma bir gerekçe ile araç talebimi kabul etmediler. Ben de daha önce tanıdıklarımın yaptırdığı kaskolarda böyle bir şart olmadığını bildirerek itiraz ettim. Fakat Aksigorta şirketi bütün çabalarıma rağmen araç talebimi kabul ettiremedim. İnsani nedenlerden dolayı yoğun araç ihtiyacım olduğunu söylememe rağmen beni mağdur ettiler .
    Ben araç alırken kasko poliçesi Hyundai Bayisi tarafından yapılmıştı ve bende Aksigortayı araştırmadan imzaladım. Kasko yaparken böyle anlayışsız şirketlerle muhattap olmamak için dikkat etmenizi tavsiye ederim.

2. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Geçmiş olsun

3. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    17,023
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Geçmiş olsun, konuyla ilgili firma forumumuzun üyesidir (AKSİGORTA)

Kendilerine açtığınız başlıkla ilgili bilgi maili atıldı, bu başlık üzerinden gerekli desteği vereceklerdir.

4. EraCan

EraCan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Ad Soyad:
    Ali Haydar Bey
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.6 (2006-2012) MC
    Siz yazana kadar bende poliçeyi tam olarak okumamıştım. Poliçe dikkatli okunduğunda "...... Aksigorta Hizmet Merkezinin çekici aracı ile ulaştırılması koşuluyla (ikame araç) sağlanır. ....... Ancak, sigortalının Aksigorta Hizmet Merkezini aramasına engel teşkil eden zorunlu hallerde (yaralanma vb durumlarda hastane raporu verilmesi kaydıyla) ve/veya kamu otoritesinin, aracın başka bir çekici ile çekilmesini gerekli gördüğü hallerde aracın çekildiğinin belgelenmesi durumunda da bu hizmet verilecektir ." diyor.

Bu kamu otoritesi trafik polisiyse eğer ondan böyle bir belge alabilirseniz, sanırım sigorta şirketi sizin talebinize olumlu cevap vermek zorunda kalacaktır.

5. batuhan3000

batuhan3000 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    aksigortanın web sayfasına şikayetinizi yazın hemen size döneceklerdir. ben fiba ya aynısını yaptım ikame aracımı ancak öyle aldım
    Düzenleyen : batuhan3000

6. AKSİGORTA

AKSİGORTA Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Sayın üye,

Öncelikle geçmiş olsun dileriz. Yaşanan ikame araç problemi konusunda size yardım olmak isteriz. Sigorta poliçe numarası ve irtibat bilgilerinizi tarafımıza forum üzerinden veya bilgi@aksigorta.com.tradresine iletirseniz sizlere dönüş yaparak gereken kontrolleri gerçekleştireceğiz.

7. yasin vet

yasin vet Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Sayın Ak Sigorta Yetkilisi ben zaten gerek mail yolu ile gerekse telefon ile firmanıza başvurdum. Fakat bana her defasında üzgün olduklarını belirterek olumsuz cevap verdiler. Ben bu mesajı başka kişilerde mağdur olmasın diye bilgilendirme amaçlı yazdım. Yoksa zaten aracımın serviste tamiri bitmek üzere. Bu saaten sonra bana nasıl yardımcı olacaksınız ki.

8. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    gecmiş olsun..
    çok saçma..aracın yürüründe bir problem yoksa yani arac kendi servise gitmişse ne olacak.?

9. Adanus01

Adanus01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Geçmiş olsun.Araç kendileri tarafından çekilince ne olacak ne değişecek onu anlamış değilim...

10. koyay

koyay Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
  11. kralgogo

kralgogo Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Bende AKSİGORTA'lıyım. İnsanları böyle poliçe açıkları ile madur etmelerini kınıyorum.

12. bruno85

bruno85 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    bruno metsu
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Geçmiş olsun Yasin kardeş Benimde ak sigorta yarın öbürgün bizimde başımıza gelebilir.

13. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Bende ERGO sigortadan mağdur ediliyordum,arabayı garaja çektim sabah kalktım arabanın yanına bi gittimki 4 tane jant kapağını çalmışlar,polis çağırdım rapor tutturdum daha sonra volkswagene gittim,ergoişviçreden hasar dosyası açtılar fakat polis raporlarına ve belgelerin eksiksiz olmasına rağmen ergo sigorta dosyayı redetti ve ödemeyeceğini söyledi.4 jant kapağı 350 tl fiyat verdiler.Bende ergonunbölge müdürünü arayarak kasko poliçemde hırsızlığa karşı %100 teminat olduğunu söyledim,yine inkar edip redettiler.Kasko poliçesini elime alıp götürdüm iptal ettirmek istiyorum dedim,bunu duyunca tamam ödüyoruz dediler.Ergodan böyle mantıksız bir sorun yaşadığım için ertesi gün iptal ettirdim ve anadolu sigortadan yenilettim.
    Ergonun bikaç kötü yönü;

Serviste bana ergonun hep sorun çıkarttığını afedersiniz öküz altında buzağa aradığını iyi bir şirket olmadığınıda söylediler..

Hasar anında çamura yatması ve ödeme yapmak istememesi,

Cam değişiminde orjinal cam takıldığında %35 fark alması,

Eksik teminat vermesi

Ücretsiz araç temin etmemesi

hasar dosya sayısı 1 sene içinde 4 taneden fazla olursa poliçeyi tek taraflı fes etme hakkının olduğunu söylemesi..

Hasar dosyası 1 sene içinde 4 taneyi geçerse (tutarı önemli değil diyorlar) tüm firmalar %100 zamlı yapıyorlarmış...

Tüm arkadaşlar tavsiyem ergo sigortaya yanaşmayın,ilerde başınıza gelebilecek en ufak şeylerde bile mağdur edilebilirsiniz....

Ben AXA ve Anadolu'dan çok memnun kaldım...
    Düzenleyen : mmt.88

14. eg2012

eg2012 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bir Ak Sigorta şikayeti de benden o zaman.
    3 Nisan 2012 günü geçirdiğim trafik kazası sonrasında aracım ağır hasar aldı. Kaza ile ilgili şikayetçi olup olmadığım sorulduğunda kaskom olduğunu zannettiğim için,şikayetçi olmadığımı belirttim.
    Gün içerisinde kasko yaptırdığım Tekirdağ Aksigorta temsilcisi olan Ekol Sigorta Aracılık Hizmetleri acentesini arayıp aracın çekilmesi vs. gereklilikleri söylerken tam 9 aydır farkında olmadığım bir gerçeği, kaskomun aylar önce benden habersiz iptal edilmiş olduğunu öğrendim.
    Acentenin açıklaması: Kredi kartı ödemelerimle ilgili bir sorun oluştuğu, kaskonun 2. taksitinden sonrasının ödenmediği için kaskomun iptal olduğu ve kendilerinin bu durumda yapacak bir şeyleri olmadığı yönündeydi.
    Acentenin aylar boyunca ne bir telefon ne bir ihbar mektubu ne de bir e-mail yoluyla şahsımı uyarmamış olması ise olayın ayrı bir boyutu. Her yıl kasko yenileme zamanım geldiğinde günler öncesinden beni arayabilen Aksigorta çalışanları, maalesef bana aylardır kaskosuz trafiğe çıktığımı haber verememiş.
    Aracım hurdaya çıktı ve aracın çekilmesinden diğer tüm detaylara kadar her şeyle kendim ilgilendim.Aksigorta'dan en ufak bir yardım alamadığım gibi konuyla ilgili en ufak bir özür vs telafi çabası da olmadı. Şikayetime cevaben ise bana ihbar mektubu yollandığını ancak adresime ulaşılamadığını iddia ettiler. Oysa adresim 8 yıldır aynı, üstelik tel numaram ve iş adresim de. daha da kötüsü hiç bir telafi olmadığı gibi beni bu iddialarımda kötü niyetli olmakla suçladılar.
    Bu süreci ağzım açık bir şekilde takip ettim ama sanırım insanları Ak Sigortaya güvenmemeleri konusunda uyarmaktan başka yapacak bir şey yok. Herkese çok dikkatli olmalarını tavsiye ederim.

15. ebayir

ebayir Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    benimde şirketten arkadaşımın ak sigortadan kaskosu haber verilmeksizin iptal edilmişti hasar anında aslında kaskosunun olmadığını öğrenmişti böyle ilginç bir firma

16. onur_team

onur_team Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    <ul>[*](Lord Lyttleton)[*]Banker, güzel havalarda size bir şemsiye verip yağmurlu bir günde geri alan adamdır.[*](Onur_Team )
    [*]Bunu sigortacılara çevirince[*]Sigortacı, güzel havalarda size bir şemsiye verip yağmurlu bir günde geri alan adamdır.[/list]

17. coban

coban Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    geçmiş olsun
    Düzenleyen : Serdar

18. AKSİGORTA

AKSİGORTA Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Merhaba,

Poliçe numaranızı tarafımıza iletmeniz halinde gerekli kontroller sağlanacaktır.

Sayın Müşterilerimiz,
    Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili her türlü öneri, soru, şikayet ve talebinizi www.aksigorta.com.tr internet sitemize, bilgi@aksigorta.com.tr e-mail adresimize veya 444 27 27 no’lu telefondan Hizmet Merkezi’mize iletebilirsiniz.
    Saygılarımızla,

AKSİGORTA
    Hizmet Merkezi Müdürlüğü

Bu Sayfayı Paylaş