Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Kasko Rayiç Bedel ?

'Kasko, Sigorta, Muayene ve Devir İşlemleri' forumunda Bgc71 tarafından 5 Ocak 2017 tarihinde açılan konu

1. Bgc71

Bgc71 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    245
    Ad Soyad:
    John Doe
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CRDI (2014-201X) MD
    Merhaba arkadaşlar, sizlere danışmak istediğim bir soru olacak. Şimdi sigortacımı aradım ama çok tatmin edici konuşmadı biraz üzerine gidince bi danışmam gerekiyor dedi dönüş bekliyorum ondan ama sizlerede sormak istiyorum.

Bundan 2 ay önce Hyundai Elantra almıştım sıfır ordaki rayiç bedeli 88 Bin tl yapmıştık o zaman ki tavan fiyat ve internette ki fiyatı oydu. Bugün ki fiyatı 96.600 TL oldu zamlardan sonra. Şimdi Allah korusun aracım pert olursa ordaki fiyattan mı bedel alacam ben yoksa güncel fiyattan mı ? Eğer o fiyatsa her durumu düşünerekten hareket edersek yaklaşık 10 bin tl zarar etmiş olacam. Bu durumla karşılaşan oldu mu ?

2. emrex

emrex Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,372
    Ad Soyad:
    emre olgun
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Grandeur (1986-201X)
    Zarar etme gibi bir durumunuz yok
    Aracinizin o zamanki degeri 88 bin idi
    Simdi ise 96 bin
    Yani araciniz pert olsa 88 bin alacaksiniz
    Sizin dediginiz gibi olsa 1 sene once alinan araclar bile simdi guncel olan ucreti ister
    Bu da imkansiz ters bi durum

ahmety17, Bgc71 ve MSC bunu beğendi.
  3. blue55

blue55 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,328
    Ad Soyad:
    Ahmet seyf
    Yaşadığınız Şehir:
    55-SAMSUN
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    Eğer aracınızı alırken kasko yaptıysanız ve sıfır araç klozu varsa poliçenizde aracınız 1 yıl içinde pert olursa sıfır aracınızı alırsınız. Tescil yaptıktan sonra kaskoyu zaman geçirdikten sonra yaptıysanız kaza yaptığınızda rayiç bedel ne ise onu alırsınız. Yani aracınızın fiyatı düşebilir de çıkabilir de o zaman ki değeri ne ise onu alırsınız. Kazadan sonra aynı temizlikte aynı km de sizin aracınızdan satılık olan farklı 3 firmadan fiyat alınarak sizin aracınızın bedeli belirlenir ve size bir teklif sunulur. Sizi tatmin edecek miktarsa hesabınıza yatırılır. Verilen fiyat sizi ikna edemeyecek kadar düşükse haklı gerekçelerinizi sunarsınız ve nihayetinde aracınızın bedeli kadar miktarı alırsınız. Kazasız sürüşler diliyorum herkese

ahmety17, Bgc71, Yusuf ve 1 kişi daha bunu beğendi.
  4. Bgc71

Bgc71 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    245
    Ad Soyad:
    John Doe
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CRDI (2014-201X) MD
    Bilgilendirme için teşekkürler arkadaşlar :)

ahmety17 bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş