Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Kasko kosullarina dikkat

'Sohbet' forumunda CİHANTEKİN tarafından 9 Ocak 2014 tarihinde açılan konu

1. CİHANTEKİN

CİHANTEKİN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Cihan TEKİN
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Merhaba arkadaslar bilginiz olsun diye yazma geregi duydum.aracimi alir almaz euro sigorta tarafindan araca full kasko yaptirdim.daha sonra bi kaza yaptim tutanak tuttuk arac yuruyor sikinti yok diye aldim araci servise goturdum dosya actilar neyse serviste dedilerki siz gidin exper gelicek gorucek size hasar numarasi vercez sizde koskoyu arar yerine arac istersiniz yollarlar dediler.hasar numarasi geldi aradim cevap su : siz araci bizim cekici hizmtimizle servise goturmediginiz icin size yedek arac veremegiz sartnamemizdede var bu dikkat edin

LG-E612 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muzzyy bunu beğendi.
  2. ozanunlu

ozanunlu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    36
    Ad Soyad:
    Ozan üNLü
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    öncelikle geçmiş olsun. kaskonuz olduğu sürece kaza durumunda yapmanız gereken ilk şey kasko şirketini aramaktır zaten. kasko şirketi bunu sizden gizlememiştir diye düşünüyorum. ilk olarak onları arayacaksınız ki onlarında dediği gibi size çekici gönderip aracı istediğiniz yere yada aracın durumuna göre çekilmesi gereken yere götürecekler.
    sis farlarını açık unutmam ve akünün boşalması ile kapıları açamamam nedeniyle bana çekici gönderip aracı servise çektirdiler. kaza falan gibi durumları siz hesap edin artık

3. CİHANTEKİN

CİHANTEKİN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Cihan TEKİN
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Enterasan bisey ne gibi bir karlari var anlamadim mantiksiz bisey ama vardir demekki bi bildikleri sonucta cekici cagarmadan onlara yuk olmadan islerini kolaylastiriyoruz

LG-E612 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu Sayfayı Paylaş