Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Kasko konusunda bir kaç husus

'Kasko, Sigorta, Muayene ve Devir İşlemleri' forumunda Mete_han tarafından 8 Nisan 2015 tarihinde açılan konu

1. Mete_han

Mete_han Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    39
    Ad Soyad:
    Metehan E. Özbey
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Bu zamana kadar hep kaskomu gelişigüzel yaptırdım acenteme güvenerek. Allaha şükür hiç kaskoya ihtiyacım olmadı hemen hemen bir kaç küçük şey dışında. Bu sene ödeme yapmadan önce bir örnek aldım ve inceledim.

Öncelikle Ak Sigorta en uygun fiyatı veren. 880 TL. Hasarsızlığım %60 geçen sene 840 lira ödemiştim hasarsızlığım bir kademe daha yükseldi ama fiyat arttı.

Merak ettiklerim;

- Hukuki koruma 5000 TL diyor. Bu Allah korusun bana bir dava açıldığında mı geçerli? Çok düşük geldi.

- Anahtarın (bir yerde düşürdün unuttun mesela) eke geçirilmesiyle çalınması kapsamda değil

- Otopark Servis Tamirhane Oto yıkama da oraya bıraktıgınıza dair belgeniz yoksa çalınırsa kapsamda değil

Geçen sene de varmıs bunlar gerci ama hic okumamıstım. Axa 94o kusur Anadolu 1300 gibi %60 hasarsızlık olmasa demek ki kasko da yaptıramayacagım.

2. Murat

Murat Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    5,911
    Ad Soyad:
    Murat
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    Ben kendi aracıma kasko için fiyat aldığımda 1250 civarı çıkmıştı, kapsam olarak da o kadar geniş değildi.

Adam akıllı birşey yaptırsam demek 2000 isteyecekler.işin en kötüsü trafik sigırtasında, bazı sigortaların sadece adı var gerisi yalan. Karşı tarafın masrafunı karşılamaktan aciz. Piyasa modelli araba dolu 300-500 binlik arabalar yanlışlamaya çarpsak hayatımız kararacak.

D2533 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

3. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Geçen yıl babamın 2011 Ealntrasını Ak sigortadan full+full olarak 1560 liraya yaptırdık bu yıl ise indirimle beraber Güneş sigortadan 815 lira, Ak sigorta ise 900 lira fiyat verdi, bizde Güneş sigortadan yaptırdık. Sizin fiyatınız bana çok çok yüksek geldi, değinmek istedim.

Bir sürü tefarruhat olduğu için biz acenteye herşeyi kapsayan full+full + full olarak belirttik. sizin dediğiniz gibi bazı şeylere bakınca insana tuhaf geliyor.

4. sportmen

sportmen Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    73
    Ad Soyad:
    Talha_Celal
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    AXA Genişletilmiş Mavi Kaskoyu 581 TL'ye yaptırdım.

5. aliii0752

aliii0752 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    534
    Ad Soyad:
    Ali İNCE
    Yaşadığınız Şehir:
    61-TRABZON
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Babam ladaya bu sene trafik sigortası ve kaskoyu libertyden 550 liraya yaptırdı kapsamını bilmiyorum ama

6. Fırat Ö.

Fırat Ö. Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,193
    Ad Soyad:
    Fırat Ö.
    Yaşadığınız Şehir:
    32-ISPARTA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Kaskoda fiyat kasko geçmişinize bakıyor. Elbet diğer etkenlerde etki ediyor ancak en fazla kasko geçmişiniz etkiliyor. İlk defa kasko yaptırıyorsanız fiyat genelde yüksek çıkıyor.Ben daha hiç yaptırmadım. Axa full kasko 4000 lira çıktı :) Hem ilk olduğundan hemde ikametgah tunceli olduğundan.

7. rundll32

rundll32 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    192
    Ad Soyad:
    OnuR
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Honda
    Bende ak sigortadan 8 ay önce yaptırdım full olanindan hatta senede 1 kazada hasarsızlık bile bozulmuyor. 5 tane mini onarım araç servisteyken gecen surece kiralık araç çekici hizmeti vs vs daha bi suru şey 1170 liraya yaptırdım. Ama ilk defa kasko olduğundan o kadar çıkmış seneye düşer dediler bakalım ne kadar düşecek. Ama ne olursa olsun benim gibi arabasına bağlı bir adamın gece rahat uyumasını sağlıyor bu kasko

Bu Sayfayı Paylaş