selam arkadaşlar, 13 gün evvel bir arkadaşımın düğünü için küçük bir güneydoğu gezisineçıktım ailemle birlikte.genel olarak sıkıntılı geçsede değişiklik oldu.bu vesile ile aracımın uzun yol performansınıda bizzat denemiş oldum; ilk olarak uzun yol için çok olmasada konfor olarak idare eder,yakıt tüketimide bir depo ile ortalama 750 km yol yapılabiliyor(yüklü ve yarısı virajlı yollarda),otoyol performansıda fena değil hani aracımızın genel olarak iyi bir araç sahibiyiz matrix ci dostlar. gelelim konu başlığımıza. 10 gün evvel bitlis ten batman a geçerken önümdeki kamyon taşı alıp ön camımıza fırlattı ve olan oldu.g.antep e kadar geldik ama kırık büyümeye devam etti.generali sigortayı arayarak g.antep de anlaşmalı oldukları cam servisini öğrendik ve aradık.aracın camı ellerinde yoktu ama adanadan getirtebileceklerini bununda 5-6 saat süreceğini söylediler.bekledik 6 saat kadar sonra telefon ettik ve şöyle bir cevap aldık'' abi ya sizin cam otobüsün bagajında kırılmış biz de sizi arayacaktık, yeni cam pazartesiye gelir anca'' pazartesi günü antalya ya dönüş yoluna çıktık,problemsiz bir şekilde evimize ulaştık ve antalya daki cam servisi ile görüştük bizden evraklarımızı istediler götürüp teslim ettik cam yarın ya da ertesi gün gelir takarız abi dendi. 3ncü gün servise gittim (başak oto cam ) bizim camın akibeti nedir diye abi yarın geliyor seni arayacağız. yarından sonraki gün generali sigortayı arayıp konu hakkında bilgi ve yardım istedim size hemen döneceğiz.....3 veya 4 aramadan sonra sigorta görevlisi beni hatta tutarak servisi aradı ve bizim camı sordu servisteki bey öyle bir araç gelmediki buraya dedi ve bende film koptu.sigortadaki arkadşlarla konuşup beni antalya da başka bir camcıya yönlendirmlerini rica ettim nafile, sonra genel müdürlüklerine kadar yaygara yapınca birileri ilgilenmeye başladılar.1-2 saat sonra telefonla arayarak camımızın geldiğini istediğimiz herhangi bir saatte gidip değitirebileceğimiz söylendi sigorta şirketinden.saat 12:00 gibi camcıya gittim, aracı çekip kırık camı güzelce söktüler ve başladık beklemeye,1,5 saat camın gelmesini bekledik cam depolarına gitmiş...te.....uzun lafın kısası anladığım kadarı ile servisler sigorta şirketlerini fazla sallamıyorlar gibi çünki orjinali bile türkiyede üretilen bir camın bulunup getirilmesi 1 hafta sürmez, keza daha önce aynı camcıda peugeot 106 camını 2nci gün getirtip taktırdım peşin paraya.bundan sonraki sigorta yenileme zamanında generali sigortayı fazla düşünmeyecek gibiyim şahsen, tecrübesi olan ve tercih edebilecekleri daha iyi sigorta şirketi bilen arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum.herkese kazasız günler dilerim.
Tanıdığınız Bir Sigortacıdan En iyi Sigorta Firmalarını Sorsanız İlk 3 De Kimler Var Deseniz Sizi Yönlendirecektir Biraz Fark Verin Kafanız Rahat Olsun