öncelikle selamlar. dün gece aracımı evin önüne koydum. bugün kalktım arabayı yıkamak için gidecektim birde baktımki arabaya sürtmüşler. sol arka kapının alt tarafında lastiğe kadar 30- 33 cm kadar uzunlukta ve 1 cm genişliğinde bi sürtünme ve hafif eğilme oluşmuş. hemen emniyete gittim. tutanak tutturmak için ve tutanağımı tutturdum. bu durumda muhakkak kaskoyu bozdurmamız mı gerekir. mini onarım paketi vardı kaskomda bu hasar mini onarımdan giderilebilir mi acaba? bu konuda bilgi verebilecek olanlara şimdiden teşekkürler. mini onarıma girmesi için ne şarrtı aranıyor. sigorta şirrketim ak sigorta
aynı olay bizimde başımıza gelmişti minibüse galiba bır kamyon vurup kaçmıştı orta kapı komple değişmesi gerekiyodu polisten önce servisi aradık (kaskoda vardı tabi ) tutanağa falan gerek yok getirin biz hallederiz dediler aynı şekil götürdük orda tutanak tuttular 3 gün sonrada gidip aldık ama kaskoyu bozduk mecburen yaklaşık bir milyara yakında bı masraf vardı.tek bir kuruş ödemeden yaptırdık sadece yıl sonundaki hasarsızlık indirimi uçtu o kdar.
ayrıca sizin için servisin önce araca fiyat çıkarması gerekir tamir için çıkan fiyat mini hasar paketinin limitinden az ise yaptırabilirsiniz mini hasar paketini bozmakla asıl kaskonun farkını ise bilimiyorum.
tamam serviste beyanlada kaskodan karşılatabilirim ama bu hangi hallerde mini onarım paketinden karşılanır
Auto kıng ve dr.vinly firmalarından bahsediyorsunuz.bu firmaların olduğu illerde yaptırırsın ama dr.vinly tavsiye etmem rezil ediyorlar arabayı
bir siteden bunu buldum alıntı koyu yazıya dikkat. <DIV ="dvPagesSubernopad">Allianz Mini Onarım Hizmeti nedir? Allianz Mini Onarım, kasko poliçenizin geçerlilik süresi boyunca aracınızın kaporta, boya, deri, vinil, kumaş, plastik aksamlarında oluşabilecek, içeride verilen ölçü ve adet limitleri dahilindeki küçük ölçekli hasarların Auto King Franchise Servis Organizasyonu Merkezleri'nde bedelsiz olarak giderilmesi hizmetidir. Hasarın onarımı için sigortalının kasko poliçesi ve sözlü beyanı yeterli olup, herhangi bir zabıt, tutanak veya ekspertiz gerekmemektedir. Hizmet kapsamına giren hasarlar, Auto King eğitim sertifikalı teknisyenlerce özel ekipman ve know-how içeren tamir teknikleriyle aracın orijinalliği azami ölçüde korunarak giderilmektedir. Bu hizmetten yararlanan sigortalının kasko poliçesi hasarsızlık indirimi etkilenmez. Hizmetten yararlanmak için poliçenizde Allianz Mini Onarım Teminatı'nın bulunması yeterlidir Düzenleyen : emreomur
Allianz kaskoda mini hasarı kullanmak kaskonun hasarsızlık indirimini etkilemiyor...diğerlerinde de aşağı yukarı aynıdır
Sigorta şirketinin kırmızı çizgilerini aşmadığı sürece hasarsızlık indirimi zarara görmeden yada bozulmadan yaptırabilirsin.Bu arada geçmiş olsun