Merhaba, 2008 model aracım için kasko düşünüyorum ama firmalar çok abartılı kasko ücretleri çıkarıyorlar. Sigortacı arkadaşım var, onun bana söylediği yaşının genç olmasından dolayı bu kadar fazla çıkıyor. Hür sigorta en uygun fiyatı veren firma ama onun hakkında da çok şikayet var internette. Hangi firmadan yaptırmalıyım kasko yu?
şu an nasıl yapıyorlar bilmiyorum ama kasko işleri artık eskisi gibi değil kademe olayı filan var diyorlar. isterseniz biraz araştırın. dandik bir yerden yaptırıp sonradan sıkıntı çekmezsiniz.
merhabalar, bende sigortacıyım plaka ruhsat seri numarası birde tc iletebilirseniz sizin için fiyat araştırması yapabilirim. Sagılarımla...
Bizimkisi mapfre, tavsiye ederim eniştemin de öle...geçen sene enişte kaza yapmıştı aracı geldiler aldılar, kendine de bi tane araç verdiler, arabayı yaptırdılar sonra evine kadar bıraktılar ..tanıdıkdı sigortacı belkide ondandır ama bizde bunu görünce mapfreden yaptırdık...
iNisan ayında kasko yaptırdıldığında tiketici hakları farklı boyut kazanacak imiş. Örnek kaskodan arabanız yaptırmak istediğinde muadil yada orjinal parça kullanımı vb şeyler. Ben geçen yıl Anadolu kaskodan arabamı 740 liraya kasko yaptırdım, bu yıl ise 950 lira bir fiyat çıktı. Gerçi 740 liradan daha ucuza çıkmıştı ama noter satışında arabam 14 bin lira görünüyordu ben 22 bin lira değeri üzerinden kaskomu yaptırdım. Çünkü Getz dizel start ile benim arabamı aynı kefeye koyuyorlardı.
Cevaplariniz icin tesekkurler, yasim genc oldugundan dolayi bir cok firma 1500 tl nin uzerinde cikarsi kasko bedelini. Hur sigorta uygun fiyat verdi, Lpg ses sistemi jantlar dahil cok uygun fiyat veriyor ama guvenemiyorum. Cok fazla sikayet var firma hakkinda.
Sigorta işlerinde bence şirketten çok acente önemli.Acentenin tavrına göre sorununuzu hemen çözerler hasar durumunda