Bir Era'lı olarak geçen bir kaza yaptımhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley18.gif... kasko bozuldu.. kaskomun son tarihi 2009 zun 8. ayı... bu tarihe kadar bir kaza yapsam ... kasko bu kazayı karşılar mı... hasar 900 YTL civarında... aracım 2009 model...
kaskonun son gününe kadar her kazayı karşılar.Benim tavsiyem trafik sigortanızı ve kaskonuzu bitiş tarihinden 1gün önce yenileyin.İşinizi garantiye alın.
kasko bozulması demek bir sonraki yılın kaskosundaki indirimi kaybettin demektir(kazasızlık indirimi-%15-20 civarı). allah vermesin 5 kazada yapsan tarih dolana kadar her masrafı karşılar
10 defada kaza yapsanız karşılar bende'de 2009 model var axa oyak'tan yaptırdım ilk bir yılda allah korusun olduki araba pert oldu arabanın o günkü sıfır değerini veriyor ikinci el degerini degil yani buda çok iyi birşey ama genede herkezi allah kazalardan korusun. Düzenleyen : oisguzar
yakın bi arkadaşım 1 sene içerisinde 8 kaza yaptı birisi pert olmasına damak kalmıştı kasko yinede ödedi.Kaskonun işi bu zaten Ak sigortadan kaçının beyler adamlar kurnaz olmuş çıkmış Bi hasarı yaptrmak için bi ton laf sokacaksınızki aracınızı yaptırsınlar Tabi laflarınız öyle bi iğneleyici olması lazım ki yoksa vay halinize
Yanlışınız olmasın. İkinci el değerini veriyor diye biliyorum. Herkes tarafındanda böyle biliniyor ve ödeme böyle yapılıyor.
Yok kaskoyu yaptırıken adamdan özellikle istedim ben full kasko olsun diye ok dedi + ilk yılda pert olursa böyle bir imkanımızın olduğunuda söyledi kaskonun yapmış oldugu bir promosyon olsa gerek her kasko yapmıyor onu biliyorum Düzenleyen : oisguzar
ya arkadşlar yanlış bilğilendirmeyin milleti. konuyu biliyosanız yazın .nerde öyle yaw 8hasar 5 hasar yok arkadaşlar 3 kazayı yapınca kaskon otamatikmem tiremerden iptal oluyoo yanlış bilği vermeyin lütfen.yeniden kasko yaptırman gerekiyo .başka x firmaya.
kasko ne kaptırırsa valla arkadas 2007 peugeot 206 sedan la kaza yaptı araba pert oldu. piyasası 17-17.500 civarı kaskonun verdiği 16.000 ytl
tmm o yazdınız doğru ya bende 2003 dizel var 16000ytl kosko değeri artı üzerinde çelik jantı işde diğer aksesüvarlarla birlikde 17500 oldu ya allah korusun öle bişe olsa bana vereceği en fazla 12 .13 ytlmesala verirmiki 16000 ytl hiç sanmam
yapabilecegimiz kaskoyla pazarlık yapmak verdiği + fiyatı kabul etmeyip piyasa arastırmasını nerden aldıgını beyan etmesini istemek arkadasımda sordu elemanlara 16.000 ytl ye bana aynısını bulun alayım dedi.sonuç ne mi oldu kasko 17.250 verdi..