arkadaslar ben arabamın sol on kapısını yptırcam kaskodan. kaskom tamamen delınır mı? hasarsızlık ındırımım tmmen bozulur mu ?
arkadaşım kasko şirketine göre mini onarım sınırları mevcuttur poliçenizde mini onarım hakkınız varsa, tamir edilecek yer mini onarım sınırları içinde ise kasko bozulmadan yaptırabilirsiniz haricinde kasko bozulur,
hasarın buyuklugune baglı olarak indirim alamazsınız..yeni şu andaki kaskonuzu kaça yaptırdıysanız yaklasık aynı fiyata yaptırırsınız en başa dönmez yani..
Kasko ile ilgili bir sorum olacak yeniden başlık açmak istemedim. İLK Kasko Hasarsızlık indirimi (%35) ile mi yapılır ? Örneğin İlk Kasko 600 tl ye yapılmışsa, kaskonun bozulması durumunda, diğer sene otomatikman 1000 tl mi olur kasko ?
benim yaptırdığım 4 farklı kasko şirketinde hepsi farklı farklı uygulama yapıyordu, ama ben yukarıda bahsettiğiniz durumu duymadım. benim bildiğim hasarsızlık indirimi olmadan başlıyor. ama siz çok kaza yaparsanız hasarsızlık yerine giderek hasarlılık zammı geliyor. hatta kara listeye girerseniz hepten pahalı oluyor. ama kasko bozulması durumunda normalde yine 650ye yaptırmanız gerekir. ama tabi her sene zam da geliyor.