Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Kasko Fiyatlarındaki Abartı Rakam

'Kasko, Sigorta, Muayene ve Devir İşlemleri' forumunda Mesut tarafından 25 Mayıs 2013 tarihinde açılan konu

1. Mesut

Mesut Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    21
    Ad Soyad:
    Fırat
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.6 (2003-2005) LC
    Merhaba arkadaşlar
    Geçen yıl aracımın kaskosunu axa sigortadan yaptırmıştım 750 liraya. aradan 1 yıl geçti yani yenilememe 20 gün gibi bir süre kaldı. 1850 liradan tutunda 1100 liraya kadar fiyat verenler oldu. Şaka gibi sanka... bazen diyorumki Allah a şükür herhangi bir kaza veya hasarsızlık indirimini bozacak en ufak birşey olmadı ama bu ne böle!!! sözde %30 indirim hakkım var bu sene. Allah tan %30 indirim var yani...Axa sigorta ise son bir hafta kala fiyatınızı belirliyecegiz diyor. Birkaç arkadaştan aldığım bilgide bu yıl indirimle beraber en fazla 600 lira gibi bir fiyat çıkaracakları oldu ve diğer sigorta şirketlerinede sormam gerektiğini söylediler ama hani derlerya gına geldi artık....sanki hiç bulaşmasak şu kaskoya dahamı iyi olacak bilmiyorum :)

2. FeridunKahraman

FeridunKahraman Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    Feridun Kahraman
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    Starex CRDI(1997-2008)
    Cuma günü axa sigortada kasko+sigorta toplamı 1677 tl tuttu . Fiyatlar abartı

3. i20 Troy

i20 Troy Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    125
    Tabi tabi indirimle beraber 600 lira olur... Külahıma anlatsın onlar... Geçen sene 728 TL tutan kaskom bu sene 690 tuttu... Hani %30 indirim...

Yürüsün gitsinler birde zarar ediyorlarmış...

Sigortacılık işinde asla zarar olmaz...

4. Mesut

Mesut Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    21
    Ad Soyad:
    Fırat
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Aynen öyle o bahsettikleri %30 indirimi bide biz görebilsek ama henüz yok daha ufukta :)

5. KaraÇocuk

KaraÇocuk Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    21
    Ad Soyad:
    İbrahim ÇOLAK(KaraÇocuk)
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Adamlar size 1 yıl önceki poliçeden %30 indirim yazcaz demiyor. Çıkan fiyattan %30 indirim yapcaz diyor. yane sizin kaskonuz yaklaşık 990 gibi tutumuş.

Mesut bunu beğendi.
  6. tolga77

tolga77 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    50
    Ad Soyad:
    Tolga
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.3 (2003-2005) LC
    Turkiye de kaskosuz cikmak intihar olur. 300-500 kar edecem derken, daha buyuk tutarlar zarar edilebilir. Onun icin kaskosuz u asla.....

Bizim hanimin admiresi icin gecen yil mensup indirimli 800 tl fiyat cikmditi, bakalim bu yil ne olacak. O donemde axa 5000 tl police teklifi yapmisti.... Saka gibi, araba 16 bin tl, kaskosu 5 bin.....

Ne olursa olsun yapmak gerek ama

Mesut bunu beğendi.
  7. can02

can02 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Hyundai lerde Ak sigorta uygun çıkıyo biliyorum.
    Geçen yaz anadolu axa falan aynı teminatlar aksigortadan 200 lira falan pahalıydı.
    Kaskoda 4A dan vazgeçilmemeli galiba: Axa-Anadolu-Ak- Allianz

Mesut bunu beğendi.
  8. isa

isa Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    490
    Ad Soyad:
    İSA K.
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    trafik poliçesi kadar rakama kasko yaptırıyorsunuz hocam :D biz ne yapalım istanbulda 2300 tl kasko fiyatı çıkıyor hemde şu ana kadar hamdolsun hiç kazam yok 7 senedir kasko yaptırmıyorum :D

9. ETiCHeT

ETiCHeT Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    NuRi KOÇAKOĞLU
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    O bahsi geçen indirimleri sorduğumuzda zam geldi ondan böyle oldu diyerek her türlü soyuyorlar milleti aynen katılıyorum hangi sigorta şirketi zarar edip kapatmış acaba ??

10. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    getz için 580 TLye Işık sigortadan kasko yaptırdım.

trafik sigortası ya da kasko fiyat teklifi alırken aynı acentedeki farklı şirketlerden değil, farklı acentelerden teklif alın. birçok acente "sizin için 8 firmadan teklif istedim, şunu şunu verdiler" diye konuşuyor ama aslında istediği şirketten sigorta yapmak için sizi psikolojik olarak hazırlıyor. ben her zaman farklı şirketlerden ve farklı acentelerden sigorta teklifi alırım. arada inanılmaz uçurumlar oluyor.

hatta şöyle söyleyeyim, bir acente A firması için 850 TL teklif verirken, başka bir acente aynı A firmasından aynı klozlara sahip sigorta için 1800 TL teklif verebiliyor.

Mesut bunu beğendi.
  11. Mesut

Mesut Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    21
    Ad Soyad:
    Fırat
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Aynen katılıyorum son cümlenizdeki yazdığınızın nerdeyse aynısı benim başımada geldi çünkü. Son çare iyi bir araştırma yapmadan hiç birini hemen kabul etmemek olsa gerek. Cevap yazan bütün arkadaşlar sağolun.

12. Mesut

Mesut Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    21
    Ad Soyad:
    Fırat
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    son durum itibari ile trafik 212 lira kasko ( full geniş kapsamlı yetkili servis ve orjinal parça dahil ) 607 lira tabiki %30 hasarsızlık indirimim ile. toplamında 800 küsür lira gibi bir fiyata ikisinide yeniledim. Fakat hiç abartısız söylüyorum sadece kaskoya 1850 lira fiyat belirleyip ısrar edenler vardı ayrıca trafik içinde 450 lira fiyat çıkaranlar... bu yazdıgım yüksek fiyatlar abartı gelenler için almış olduğum tekliflerin çogunun pdf dökümanı durmaktadır gönderebilirim. :) bir arkadaşında bahsetmiş olduğu gibi bırakın farklı firmalar arasındaki fiyat uçurumunu aynı firma ama farklı acentelerde bile uçurumlar çıkıyormuş onuda bu sene öğrendim. Allah herkese kazasız sürüşler nasip etsin. Çok araştırma yapmadan ne trafik nede kasko yaptırın. Heleki bazı firmalar varki artık o kadar maksimum seviyede doymuşlar atıyorum 1500 diyor yaptırırsan yaptır gibi tavırlar... bazılarında aldığım fiyatlar yüksek olduğu için yaptırmadım ama yinede hepsinin ilgisine teşekkürler. araştırm yapmadan bir firmaya kapılmayın. kasko şartları ve detayları okumadan kesinlikle okey vermeyin. Örneğin;
    düşük fiyat çıkarabiliyorlar ama dikkatli olmak lazım mesela,
    ikame araç şartları,
    çekici detayları,
    mini onarım fark ücretleri ve limitleri,
    otel konaklama hizmeti alma durumları,
    ya ne diyim yarım sigortacı gibi oldum resmen :)
    Bilgilerinize olsun...
    hayırlı günler

13. KaraÇocuk

KaraÇocuk Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    21
    Ad Soyad:
    İbrahim ÇOLAK(KaraÇocuk)
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Nerden yaptırdınız siz

14. Mesut

Mesut Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    21
    Ad Soyad:
    Fırat
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    trafik aviva, kasko grupama

15. KaraÇocuk

KaraÇocuk Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    21
    Ad Soyad:
    İbrahim ÇOLAK(KaraÇocuk)
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç bilgileirni versem banada sizinkinden fiyat alırmısınız. Halk 900 çıkardı.

16. Mesut

Mesut Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    21
    Ad Soyad:
    Fırat
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Kusura bakmayın bir iki gündür girmiyordum forum sitesine bu yüzden yeni gördüm yazdığınızı. Yaptırdınızmı bilmiyorum fakat eğer halen yenilemedi iseniz ben sigorta şirketi ile irtibata geçip bir arkadaşında yaptırmak istediğini söylerim veya yok ben kendim irtibat kurmak istiyorum derseniz email adreslerini verebilirim size. Artık seçim sizin. Yanlız lütfen yanlış anlamayın ama ben küçük de olsa bir fikrimi sizle paylaşmak istiyorum. Ne yalan söyleyim dediğim gibi şu son bir ayda epey bi bilgi sahibi oldum sigorta şirketleri ve kasko detayları hakkında bu arada söylemek istediğim şu ki; istanbulda ikamet ediyorsunuz. Yaptırmış olduğunuz sigorta kasko veya trafik hiç fark etmez kendi bulunduğunuz ildeki acentalardan yaptırmak herzaman için en mantıklısı. nedenine gelince en ufak bir problem dahi olduğunda muhatap ve karşınıza alıp çözüm arayacagınız insanlar herzaman yanınızda oluyor. Örneğin benim kendisi sigortacılık yapan bir arkadaşımın bana demiş olduğu cümle. '' mesut sigortayı benim yenilemem önemli değil fakat hangi şirkete yaptıracaksan muhatap olabileceğin ve bulunduğun ilden bi acenta seç''... dediğim gibi yinede karar sizin tabiki. isterseiz email adreslerini vereyim size kendileri internet üzerinden de yardımcı olup bilgilendireceklerdir sizi veya telefonla iletişime geçerler.

17. Mesut

Mesut Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    21
    Ad Soyad:
    Fırat
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Açmış olduğum bu konu netliğe kavuştu artık. Cevap veren arkadaşlarada ayrıca teşekkür ediyorum. Moderatör arkadaşlardan ricam konu fazlalığı yapmaması açısından artık kilitlenebilir. zaten yeterince fazla konu var :)

18. rokkom

rokkom Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Erhan Yıldırım
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.6 (2006-2012) MC
    Ben İnternet üzerindeki firmalardan fiyat alıyorum, fiyattan sonra ödeme yapmadan kasko poliçelerini göndermelerini istiyorum. Bu sayede ilk önce poliçeleri karşılaştırma imkanım oluyor hemde en uygun fiyatı alıyorum. Daha sonra ödemesini yapınca poliçem kapıma kadar geliyor.

İnternet üzerindeki sigorta firmaları çok fazla poliçe yaptıkları için sigorta şirketleri çok güzel fiyat kırıyor. Bu sene trafik sigortamı 250 liradan yaptırdım, çevremdeki sigorta acentelerine gidip fiyatta sordum, aynı firmanın aynı poliçesine 450 diyende oldu, 400 diyende.

Arabayı alalı 4 yıl oldu her sene bu şekilde yaptırıyorum. Yaptırırken de büyük firmalardan ve eski firmalardan şaşmıyorum. Onlar arasından fiyat teklifi alıyorum.

Bu Sayfayı Paylaş