Ağustos ayında kaskomu aynı firmadan 3. defa yeniledim.. 830TL Anadolu Sigorta. Bana yenileme ücreti fazla geldi, çünkü geçen sene 817TL'ye yenilemiştim. Hasarsızlık indirimi olacağına 13TL arttı bu sene, kasko firmasi konu ile ilgili olarakta devlet denetlemesi kalktığı için kasko fiyatlarındaki artışı bahane gösterdi... Fiyatlar hakkında bilgisi olanlar varmı?
ilk yıl 830 ödedim (aksigorta), bu yıl indirimle 630 gibi bir şey...(net hatırlamıyorum)..o rakamda bir sorun olmasın...gerçi ilden ile değişiyor ama... sigortam.net'ten sormanızı tavsiye ederim bir dahaki sefere.. işi biliyorlar... kaza sonucu kaskosu sıfırlanan 10 yaşlarında getz sahibi bir arkadaşım istanbulda yeni kaskoya 640 lira aldı. (hangi sigorta hatırlamıyorum) adamlar servis indirimi bile yaptırdılar..haberim bile yoktu ondan...
güzelce araştırıcam gerekirse kaskoyu iptal ettirip başka yerden yaptırıcam 830TL ödemek koydu açıkcası
sözleşmede 1400 kusurden 830 a indirim yapılmış olarak gözüküyor... sanırm konuyla ilgili başka arkadaşın bilgisi yok diger kasko yaptıran arkadaşlardan da bilgi alsak iyi olacak
Devamlı zam geliyor kasko fiyatlarına....Bilgi almak isteyen olursa benim adımı versin 0216 651 75 17 Hakan Alkılıç, kendisi yeğenimdir, hiç çekinmeden arayabilirsiniz...
Ben Bolu da başak sigortadan yaptırdım 700tl ye ama memnun değilim. müşteri ile ilişkilerinde çok iticiler. Kaskomun süresi dolduğunda başka firmaya geçmek için bişey yapmamız gerekiyor mu?
HOCAM KASKONUZUN GÜNÜ DOLDUGUNDA VE 2 GÜN ÖNCEDEN BEN DEVAM ETMEK İSTEMİYORUM DEDİGİNİZ AN OLAY BİTMİŞTİR.ÜCRET ÖDEMEDİGİNİZ SÜRECE OLAY YİNE BİTMİŞTİR.
2005 MODEL ELENTRA ARACIMA FULL KASKO YAPTIRDIM. TOPLAM ÜCRET 580 TL. ARKADAŞLARIN BİLGİSİNE. Düzenleyen : CHAVELANKO
Arkadaşlar bu kasko fiyatları konusunda size çok uygun bir önerim var. Piyasaya 2 yıl önce girmiş ve büyük bir istikrarle ilerleyen bir sigorta şirkti var ben Temmuzda aldığım aracımı bu şirketten yaptırdım ve çok mem nunum 550 tl para verdim ve ufak tefek mini onarımlarından faydalandım. Ön yargılı yaklaşmayın ve araştırın derim.Buyrun siteyi inceleyin... http://www.dubaigroup.com.tr/kategoriler.asp?ana_grup=25&bolum=1&eylem=detay&grup_no=40&dil=1
benim bu kasko işinden anladığım şu; senin aracının değerini 1 yıl geçmeden 4-5 bin düşürüyor, ödeyeceğin prim gelince, hem aracın değeri düşmüş, hemde hasarsızlık indirimi olmasına rağmen primini arttırmaya çalışıyor. böyle bir şey olabilir mi ya...
Ben aracımı aldığım gün kaskomuhyundai plazanın içindeki anlaşmalı kaskoclardan [axa oyak,aksigorta] yaptırmadım diye aracımı çıkaramayaçağımı söylediler. Hani banka kredisiyle aldık ya,blöf yapıyrlar.Bende safım ya,hadi sıkıyorsa vermeyin dedim.Aradım dubai group sigortayı,plakayı verdim adam 1 dk sonra poliçe numaramı önderdi,hemen bankayı aradım fax numaralarını aldım kasocuma verdim o da sağolsun poliçeyi hemen gönderiş faxla.Yani anlayacağınız aracı veremiyoruz demeleriyle anahtarınızı buyrun demeleri arasında geçen süre 10 dk oldu....https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gifArkadaşlar araştırmadan kasko yaptırmayın,benim dayım güneş sigorta böge sorumusu ve bana 750 tl nin altına yapıramazsın dedi ve poliçemi gösterdiğimde adam renk değiştirdi...https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif