Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

kasko fiyatı

'Kasko, Sigorta, Muayene ve Devir İşlemleri' forumunda BURÇİNKEMER tarafından 3 Mart 2009 tarihinde açılan konu

1. BURÇİNKEMER

BURÇİNKEMER Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar ben arabama kasko yaptırmak istiyorum,aracım 2006 select era crdi ,hangi sigorta şirketini seçeyim ve fiyat olarak ne kadar olur

2. Misafir

Misafir Guest

Aksigorta olmasında......

3. BURÇİNKEMER

BURÇİNKEMER Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    nedendir ak sigorta ?

4. Misafir

Misafir Guest

Genel olarak hakkında pek iyi şeyler duymadım...

5. msanver64

msanver64 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    pahalı

6. saint1982

saint1982 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    AXA, AVİVA, Allianz, Aksigorta gibi sektörün belirli markalarından şaşmayın, zira uyduruk bir şirkette edeceğiniz 150-200 lira tasarrufun size dönüşü üzücü olabilir.

Acentenize kaç yıllık olduğunu sorun, mümkünse bankadan yaptırmayın sigortanızı.

Aracınızda LPG varsa muhakkak poliçenizde de yazılı olsun.

7. wildrain

wildrain Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ben 2006 getz 1.4 üme iki gün önce Ankara sigortadan yaptırdım 700 lira ( özel indiririmim var). Normalde fiyatı 900 lirayı buluyor.Kredi kartına 7 eşit taksit yaptırdım.

Çoşkun abi Aksigorta ile çalışıyorum. Duydukların nedir bilemiyeceğim ama, gerçekten işini takip eden ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan bi şirket. Eksikleri illaki vardır ama genel olarak çalıştığım diğer şirketler arasında Başak sigorta ile beraber çok iyi.
    Düzenleyen : wildrain

8. tamer27

tamer27 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    kaskoyu kaça yaptırdınız ve şartları nelerdir?

yıllık km olarak ne yazdırdınız?
    araçta lpg yazdırdınız mı?
    teminatları ne kadarlık yazdırdınız?

ben yıllık 8000 km ve lpg li olarak teminatları %50 aşağı çekerek 736 TL ye yaptırdım güven sigortadan. en uygun veren bugüne dek aviva olmuştu ve 900 demişti. bu ondan da düşük oldu.

9. wildrain

wildrain Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yıllık km ne arkadaşım full kasko benimki istersem 100 bin km yapayım kime ne.

10. tamer27

tamer27 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    öyle değil işte. sigorta şirketleri yıllık yapacağın km ye göre fiyat veriyor. çok km çok fiyat az km az fiyat. risk meselesi anlayacağın.

örneğin ben 8000 km yazdırmıştım. araç 9000 km de kaza yaptı diyelim(Allah korusun) kasko bedelin yarısını karşılıyormuş.

11. wildrain

wildrain Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşım ben eksper adayıyım

Senin dediğini ilk defa duyuyorum. Dediğin doğru olsa bile biz hasar ödemelerinde bu tarz sorunlarla hiç karşılaşmıyoruz. Yaptırdığınız poliçe şartlı poliçe olabilir. Ama full kasko apayrı bişeydir. En basitinden ben poliçe yaptırırken kimse bana kaç km gidiceksin diye sormuyor yada biz aracın km sine bakıp bu araç poliçedekinden daha fazla yol almıştırhasarın yarısını ödeyin diye bişey yazmıyoruz.

12. mysugar

mysugar Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    2006 getz 1300 ytl odıcem anadolu kasko fulll.... millet nasıl yaptırıyor 700 ytl ye anlamıorum.. klozları bi karsılastırmak lazım...

13. wildrain

wildrain Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    abi git ankara sigortaya 900 lira ver yaptır.

Ayrıca Anadolu yakasında Hyundai Çoşkun kaynak oto, mates, hunko gibi yetkili servislerde anlaşmalı.

14.300 araç değeri full kasko

Ankara sigorta da , trafik vakfının zaten.

Kasko yaptırmak isteyenlere, aracın kasko öncesi görülmesi şartıyla yardımcı olabilirim.

14. erkan41

erkan41 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaslar kasko da muafiyet diye birşey var yani bazı temınatları istemiyorsunuz yada düşük tutulunca fiyatlar düşüyor birde kasko yaptırırken karsı ödeme var bunun fiyatı düşük olursa fiyat düşüyor yani lüks bir araca carptınız suç sizde trafik sigortası 15.000 lira ödüyor kaskonuz ne kadarlık karsı ödeme gösterdiniz ise o kadara kadar ödüyor mesela aracta 50.000 masraf cıktı eksi 15.000 trafik sigortasından 35.000 kaldı bunu kaskonuz eger karsı ödemenız 35.000 ise karsılar eger 25.000 ise geri kalan 10.000 lirayı siz ödemek zorundasınız kasko yaptırırken bunları göz önunde bulundurun bazı firmalarda anadolu sigortada bu en düşük 100.000 lira bu yuzden anadolu da yapılan kaskolar fazla cıkıyor birde aracınızda hasarsızlık indirimi var bunu hasar almamıs iseniz fiyatlar baya bi düşüyor ben gecen yıl kaskomu anadoluya yaptırdım bu sefer axa oyak gecen yıl 1280 di ilk kasko bu yıl 438 e indi fakat karsı ödeme 25.000 birde 34 plakalı aracların kaskosu fazla cıkıyor riskli bölge oldugu için bunuda ekleyeyım

15. tamer27

tamer27 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    full kasko çok pahalıya geliyor. teminatlarla biraz oynadık. o kadar. kasko ya aslen karşıyım. ancak esas hırsızlık ve vb olaylara karşı yaptırmak zorunda kaldım. yoksa verilen paralar boşa çıkıyor. bir yeri yaptıracak olsanız hasarsızlık gidiyor. yaptırmadsanız kaskonun ne anlamı var.

16. wildrain

wildrain Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kaskonu yaptır kafan rahat etsin bunda karşı olacak bir durum yok.
    Milletimizi de anlamıyorum hasarsızlık bozulunca ne olucak ?
    En fazla bir sonraki poliçende 100 bilemedin 200 lira fazla ödeyeceksin diyelim.
    Ufak tefek hasarı anlarım cebinden yaptırır insan ama orta halli bir hasarda hasarsızlıgım bozulacak diyede düşünmemeli.

İstanbullu olup da araç sahibi olan birisi için Kasko velinimettir. Arabaların yakıldığı, sakar sürücülerin vurup kaçtığı, hırsızların cirit attıgı, zevk olsun diye camların veya dikiz aynalarının kırıldığı, lastiklerin patlatıldığı bi şehirde yaşıyoruz.

17. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    şimdiye kadar 4 şirkete yaptırdım kasko, en iyisi HDI idi, mutlaka fiyat sorun.

18. tamer27

tamer27 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    aracım garajda olsa kaskoyu yine düşünmem. sigortaya verdiğiniz para küçümsenecek bir para değil.

19. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    evet zaten garajdaysa kaskoya gerek yok, asıl kullanılınca gerek oluyor, 
    ayrıca sigorta şirketine ne derseniz ona göre fiyat indirmek için bazı şeyleri kısabiliyor. ama hiç sağlıklı değil bence, onun yerine full üzerinden pazarlık yapmak daha iyi.

20. Misafir

Misafir Guest

ben geçen ay yaptırdım güven sigortaya full kasko..480TL 2005 model getz..

14,000TL araç bedeli...8 ay taksıt..

Bu Sayfayı Paylaş