Arkadaşlarım abilerim herkese iyi akşamlar Kask kamerasıyla ilgili problemim vardı . Aksiyon kamerası malesef hauzing içerisinde olduğundan sesimi almıyor , harici ses kaydı yaptığımda ise çevre sesleri çok benim sesim az çıkıyordu. Bende buna çare yeni aldığım kamerayı söküp içerisindeki mikrofonu iptal edip harici mini aux girişi takıp harici bir mikrofon bağladım ve sonuç aldım videoyu burada paylaşma amacım , aksiyon kamera sadece kaskta değil normal çekimlerde de kullanıldığından böyle bir sorun yaşayan arkadaşlarıma yardımcı olmak amacıyla paylaşıyorum çünkü bu sorunu yaşadığımda çok net şeyler bulamadım , sorunu ve önerisi olan herkese açığım iyi günler
@EmreFirat maalesef bugün youtub açamıyor bu pc, kısmetse en yakın zamanda el atarım veya arkadaşların talimat ve önerilerini yap.
Valla abi aksiyon kamera candır gerisi heyecan el ayak gibi oluyor insana Hele motor kullanıyosanız daha bir gerekli , arabada çarpıp kaçtıklarında görebiliyosun plaka felan ama motorda çarptıklarında düşünce can avliyle insan nolduğunu anlayamıyor kayıtlardan çıkıyor Abi internet erişimi kısıtlandı suikast felan muhabbeti döndü bugun haberlerde her zamanki gibi sosyal medya kıstasta
Yok kamera değil küheylandan bahsediyorum yılbaşında hanımı da ikna edersem bakacam çaresine. Ama ehliyet masrafı canımı sıkıyor. Deli para ) Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Abi tavsiye ederim valla , bende bu sene başında getz'i alınca elimde bir iki para kalmıştı scooter alarak başlamıştım 7 8 ay sonra vitesliye geçtim . Motosiklet sahiden tutkuymuş , motora alışmasam getze kim bilir neler yapardım şimdiye zaten ilk 3 ay felan araçla çok uğraştım motor alana kadar sonra araca binmez oldum trafik dururken sizin yol almanız , kırmızı ışıkta arkalarda bekleyip önde kalkamayan adama sinirlenip kızmak yerine en önde beklemek felan güzel şeyler bence
Aynen trafikte emniyet şeridinden vızır vızır geçmeleri efsane) Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Mühendis farkı yazısı gibi ve ÜTÜ ADAM (İron Man) dan esinlenerek Getzin sol tarafı ayrılıp motor şeklinde tasarım yap Batman de böyle yapmıştı ... sadece fikir sesli düşündüm !
Hahah ))) Ben emniyet şeridi taraftarı değilim çok abi , giden araçların ne yapacağı belli olmuyor . Videonun orjinalini atsam editlenmemiş hali o ışıklardaki çileyi felan anlarsın tam olarak o yüzden şeritten gitmek tercihim ara dere mümkün olduğunca girmemek lazım aynasız çok
Abi öyle şeyler değilde aracın içini bi komple boşaltıp tavana kadar indirip full izolasyona girişip toplayasım var ama zamanım yok güzelde videolu hazırlardım
Trafikte de emniyet şeridinden gidilmeyecekse neye yarar motorsiklet 40 la gitsen bile kafi. Ben 10 dk lık yolu 30-45 dk arası geliyorum. İşten 10 dk geç çıkayım geçmiş olsun 1 saat. Motorla böyle bir derdin olmaz. Yazın tabi kışın soğukta sıkıntı. Binerim getz e açarım kaloriferi misss) ama yazın gerçekten olmazsa olmaz artık İstanbul için. Getz 1.5 vGt 4hY kLm aBs sR iPhone aracılığıyla gönderildi
Abi valla otoyol pek kullanmadım güzargahım olmadığından ama şunu iyi bilirim bir önceki yaz rivaya denize gidicez kız arkadaşımla , sabah bir trafik tatil zehir 3 saat yolda geçti , ordada akşam eve dönerken yok iş çıkış saati şimdi çıkmayalım felan fıstık hesabını 2 saat önceden yapmak kendini o zamana göre uydurmak tam dert . Ama bu yaz noldu akşam 6 da işten çıktım otoban kilit 7'de rivadayım iş çıkış saati çok önemlimi hayır ))) Valla motosiklet her halükarda şart özellikle scooter . Vitesli bu sürdüğümde bagaj sorunu var , kask yada vs şeyleri çantada taşıyosun hep ama scooterda bagaj var kask koy çanta koy ıvır zıvır doldur . trafikte scooter candır her araya girer ama motor büyük oldumu sıkıntı manevra kabiliyeti düşüyor. Kış geldi yine biniyorum çünkü arabayla gidince akşam sitede park yeri yok angus gibi park ediyorlar deliriyorum ters parkedenler yüzünden boş yer varken giremiyosun , motoru direk çek garaja sorun yok )) zaten 3 4 dk iş ile ev arası