aslında beyler aklıma geldi ben bu forumdaki arkadaşların bir araya gelmesi cok istedim forumda dimitri arkadaşa mesaj yazarken aklımıza geldi karting şampiyonası yapsak katılım olurmu görüş fikirlerinizi bekliyorum böyle enterasan fikirler hep benden cıkıyor yaparask aslında güzel olur can sıkıntısı ben karar verdim forumdaki arkadaşları toplucam bu gidişle yönetici atıcak bizi zaten siteden sen bu forumdakilerde ne istiyon diye
şu karting e sırf parası fazla geldiği için binmek istemiyorum.. 10 dk sı 30 liraydı sanırsam 3 sene önce.. 30 liraya 130 km yol yaparım arabamla
Bizde öyle yol yapamadığımız için o parayı veriyoruz:RpS_lol:. Daha doğrusu veriyorduk... En son 2 yıl önce gittim 15 dk 18 tl idi çanakkale de O garip bi sistemmiş...
Vallaha ben duruma göre katılırım. Yani organizasyonun bulunduğu gün biş işimiz olmazsa gelirim... Kartin ide çok severim.
ucuza biyer bulsak iyi olur biraz pahalı oldugu için insanlar yanaşmaya bilir böle ucuz biyer olucakki herkes gelebilsin olursa güzelolur ben bu işi araştıryım bakalım ortaya ne fiyat cıkıcak
Gökhan Yöneticiler Öyle Kolay Kolay Siteden Atmaz Sen Yeterki Kurallara Uy Bu Arada Konu Yanlış Yere Açılmış Fark Edilmemiş Sanırım Karting İşine Gelirsek Belli Bir Tarih Verilir Fırsat Sitelerinden Alınır Hem Daha Uygun Bulunur Düşüncesindeyim
http://www.firsaton.com/firsat/adre...yecani-20-tl-yerine-11-90-tl-168086?s=101&p=1 Gerçi Gidip Bakmak Lazım Pist Nasıl Diye Metrobüslede Kolay Ulaşım Sağlanır Park Sorunuda Ortadan Kalkar