Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Karter Yağ Kaçağı

'Motor & Yakıt & Emisyon Sistemleri Sorunları Ve Çö' forumunda Fatih_Arslan tarafından 20 Mayıs 2023 tarihinde açılan konu

1. Fatih_Arslan

Fatih_Arslan Kayıtlı Üye Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    Ad Soyad:
    Fatih Arslan
    Yaşadığınız Şehir:
    67-ZONGULDAK
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.3 (2003-2005) LC
    Hayırlı forumlar arkadaşlar bir sorunum var araç Hyundai Accent Admire 1.3 2005 model aracın karterinde yağ kaçağı mevcut ben bu kaçağı kendim tamir etmek istiyorum ama bu karterin contası varmıdır internette contasını araştırdım fakat bulamadım sıvı conta ilemi montaj yapılıyor bilen varmıdır

2. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,091
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.2 MPI (2008-2014)
    Hocam aracı bir lifte veya kanala alacaksınız , önce yağı boşaltma tapasını açıp , yağ filtresini söküp , yukarıdan da yağ çubuğunu yarım çekip , motor yağının tamamen boşalıp bitmesini bekliyeceksiniz.
    Elinizde karterin civatalarını sökecek uygunlukta lokma anahtar varsa sırayla söküp kapağı indireceksiniz. Temizleyip ,
    Eski contayı atıp , her iki yüzeyinde varsa bir deformasyonu temizleyip düzeltip , yeni contayı takarak sıkıca kapatabilirsiniz. Ve yeniden yağ filtresini yağı koyup yenileyebilirsiniz. Eliniz bu işlere yatkınsa mümkün tabi.
    Aracınıza ait conta şu olsa gerek.

Ioe-Hyu 4528522010 Karter Contası - Marka: Hyundaı - Accent Mıl/Accent Adm/Elantra/Getz - Yıl: 00-
    https://www.hepsiburada.com/ioe-hyu...32?magaza=OTONECİP&url_src=ios-product-detail

mechanical ve onurforces bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş