Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

kartel muhafazası

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda hakkkoo tarafından 30 Mart 2012 tarihinde açılan konu

1. hakkkoo

hakkkoo Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    accent era 2011 crdi aracıma kartel muhafazası yaptırmak istiyorum geçenlerde serviste gördüm çok hoşuma gitti internette uygunları var ama güvenemiyorum servis malzemenin çelik olduğunu 120,00 TL' ye takabileceklerini söylediler ne diyorsunuz............

2. NEJAT

NEJAT Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    NEJAT ATLAM
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    bende taktırmak istedim ustalar gerek olmadığını rüzgar alarak motor soğutmanın daha iyi olduğunu söylediler ama yinede gezdiğiniz yolların durumu ile ilgili yollar kötüyse faydası olabilir sırf asfaltta kullanılıyorsa bencede gerek yok

3. alparslan76

alparslan76 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    34
    Ad Soyad:
    alparslan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    fiyatı düşmüş mü bunların ya ben 1.5 sene evvel 150 tl verip hyundai elmes oto da taktırmıştım tavsiye ederim

4. berkan52

berkan52 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Benden önceki sahibi taktırmış benim aracıma. Yapımı çelikten altını komple kaplıyor. Ufak tefek delikler var üzernde vede tam yağ tıpasının orda bir deliği var. Kolaycada sökülebiliyor fakat baya bir ağır takması için 2 kişi zor tuttuk. Bana göre çok faydası var. Eski arabamda tümseği göremediğim için hızlı girip karteri çatlatmıştım. Bunu aldığımdan beri çok vurdum hiç bir şey olmadı. Son olarak altını kapattığı için motorun içine çamur toz daha az giriyor. Motor bölümü daha temiz kalıyor. Ben tavsiye ederim size.

5. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Ben sormuştum Getz için muhafaza yok demişlerdi, eğer varsa servise gittiğimde taktırırım.......

Bu Sayfayı Paylaş