1.6 gdı ve mpı motor seçenekleri konulmuş, neden lpg tam uyumlu motor seçmiyor hyundai.. Yada artık lpg’ler bu motorlara uyumlu halemi gelecek
bana lazım olan ve ilgilendiğim özelliklere baktım evet bence iyi, çok iyi değil ama iyi, yani 132ps ve 164nm güç 10.1sn 0-100km hızlanması ve en önemli özellik benim için fuel type: benzin tek kötü yanı 100km ile giderkene 42.5 metrede anca durması
Araba çok şekil duruyor benzin olması güzel olmuş çok şükür teknoloji ilerledi de gdi ve mpi motorlara LPG tam uyumlu şekilde bağlanıyor.
multi point injection kısaltması mpi. şıkoda karbüratörlü araç yaparken hyundai mpi motorlu araç üretiyordu. teknoloji olarak 15 yıl var aralarında.
akıllı bagaj kapağı, bagajın önünde 3 saniye durunca bagaj otomatik açılacak. kullanıcı istediği zaman bu özelliği devreden çıkartabilecek. 205-45/17 lastikler de seçenekler arasında. bu da güzel olmuş.
Şu aracı 2017 çıkmadan satışa çıkarsalar çok iyi olacak ama, görünen yılbaşı sonrasına kalıp yeni mtv tarifesine tabi olacak. Rusya'da bayağıdır Solaris adıyla satışta bildiğim kadarıyla bu kasa. Keşke bize de önceden gelseydi.
bizim millet 3 saniye şeridinde duramıyor, bagajın açılması için 3 saniye orada hayatta dikilmez TR'ye gelen araçlarda fonksiyon direkt olarak iptal gelir
Tasarım ve özellikleri ile oldukça başarılı görünüyor. Tabi bu fiyata bu araba alınır mı karar vermek zor.
aracın fiyatı belli mi? hiçbirşey yazmıyor ki ayrıntılı olarak, peşin hüküm vermemek lazım. ayrıca bu global sitede dizel seçeneği de görünmüyor ama türkiyede dizel gelecektir. tasarımı bence en iyi accent bu kasa olacak.