Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

karoto otomotive gittim

'Coupe FX Forum - Club' forumunda coupe 2..7 tarafından 28 Aralık 2008 tarihinde açılan konu

1. coupe 2..7

coupe 2..7 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    slm bu yağmurda hiç üşenmedimgöztepe karotoya gittim görtanla birleşmişler sanırım girdim içeri yeni 2000cc lik coupelere baktım adam bana 49 bin ytl dedi benim arabayı takasta ne kadara alırsın dedim bana 22 bin ytl dedi adamı boğasım geldi orda dedim biri 2000 cc 16v 147 ps öteki 2700cc v6 167 ps dedim adamın bana dediği tek şey modeli eski dedi ve araba daha 2005 model kapıda bir tane 2002 moldel fx coupe duruyordu arka bagaj hasarlıydı ne kadar bu dedim 23 bin ytl dedi bende sunu anladım admlar benim arabayı 22 bin ytlye alıyor 27 28 arası satıyormuş meğersem :D

2. Misafir

Misafir Guest

Ben pek öyle düşünmüyorum, daha önce bu tür işlerin içinde olduğum için emin olun 500YTL kar bulsunlar hemen devrederler, bayilerin 2. el alma amaçları sıfır araç satmaktır, aldıkları araçları'da bir an evvel paraya çevirmek istediklerinden dolayı kar marjlarını çok düşük tutarlar...senin dediğin gibi olması için sıfır araç hedeflerini tutturmuş parayı kasaya koymuş ellerindeki 2. elleride keyfe keder satmaya çalışanlardır...

3. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    2.7 V6 yı verip 2.0 almak çokta iyi olmasa gerek..

4. era1..6

era1..6 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    2,7 lik ve 6 silindirli arabayı verpite 2000 motorlu 4 silindirli araba almak bence daha kötüdür ama benzin masrafı için diyorsanız o siizin kararınız ama altınızdaki araba hyundai nin en iyi motorlarına sahip bir araba bence kıymetini bilin 2005 model bir arabada hiç eski bir araba değildir

5. Misafir

Misafir Guest

bence gerek yok 2,7ye devam yakıt zorlamıyorsa sizi maddi yönden

6. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Neden bu kadar az fiyat verdiler anlamadım doğrusu. Aracla ilgili bilgiler nedir acaba ?

Yenisi hem 2.0 cc ve 2005 model 2.7 cc coupe ile aralarında 2 katından daha fazla bir fark var.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif

7. coupe 2..7

coupe 2..7 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yanlız her arabada aynı taktik uyguluyorlar arkadaşımda geldi yanımdaydı c4 e admlar 18850 19 bin ytl arası dediler ve 2007 model arabaydı zaten satacağımdan değil ben bunu veripte 2,0 lığınımı alacam benzinde biraz yakıyor ama yolda da hakkını veriyor hemde katt katt :D

8. mustafaemer

mustafaemer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    mustafa emer
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    takasta her zaman kaybedersin.aracını dışarıda satacaksın nakit paranı eline alıp paşalar gibi pazarlık yapacaksın.

9. era1..6

era1..6 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    sen arabanı hiç satma seninki kral araba ben bulsam şimdi kendime uygun valahi erayı verip coupe alırım https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

10. gls16v

gls16v Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ah be üstad arabanı vereceksen ki öyle bir araba verilmez ama vereceksen dışarıda ver bu zamanda senikinin 1,6 sı tahminimce 27 28 arası satılır ozaman sende seninkini 33 e bile verebilirsin çok km yapmıssın müyim değil nasıl kullanıldığı önemli https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

11. Okan Bedir

Okan Bedir Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ya arkadaşlar cahilliğime verin ama ben bişeyi anlamlandıramadım. Accent 1.5 102 beygir, 2,7 coupe nasıl 167 ps

12. coupe 2..7

coupe 2..7 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ah be üstad birde ben anlasam adamlar yeni 2.0 cc lik araca 147 ps koyuyor 2,7cc lik arabaya da 167 ps koyuyorlar harbidende nasıl iş ?

13. Okan Bedir

Okan Bedir Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Vardır bi bildikleri demekki https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

14. lguclu

lguclu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    coskun bey bu sızındedıgınız mesela bayısıne gore degısır..2 el aractan edılen kar en az -1000 ile 2000 ytl arası...

15. chiptuner

chiptuner Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    Can BAŞEL
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Arabaların hp degerleri düşük olmasından çok torka bakarlar üreticiler aslında 6 silindir bir motorun verdigi torkla 4 silindirinki aynı hp olsa bile eşit olmaz zaten. dolayısıyla daha keyifli bir sürüş imkanı sunar kullanıcısına.. Ama malesef hyundai coupe ler kendi sınıflarında performans konusunda zayıf kalan araçlar hyundai mutlaka geçerli bir sebebi oldugundan bu şekilde bir motor üretiyordur..

16. lguclu

lguclu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ne gıbı gecerlı sebebı olacak ..coupe 1,6 alınacak gıbı degıl..olu ıyıce..hıc gıtmıyor...turkıyede hangı marka aracını getırse her modelını satar...ornek cın otomobıllerı..paraya gore mal..veya her malın bır alıcısı var....:DDD

17. coupe 2..7

coupe 2..7 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yani arkadaşım sen coupeye basit bir araç mı diyorsun 2,7 cc 167 ps 6 silindir yolda uçuyor araba daha ne olsunki :D

18. lguclu

lguclu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ben 1,6 ıcın dedım..

19. mustafaemer

mustafaemer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    mustafa emer
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    1.6 ların motoruyla 1.6 admirelerin motoru aynı biliyorum doğrumu acaba?

20. 4g63_2.0_sonata

4g63_2.0_sonata Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    19
    Ad Soyad:
    murat kaya
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Sonata (1988-1994) Y2
    1.6 olsunisterse1.4 olsunbi abimiz aldı gümüş gri arabanın içine bindim sonra zorla indirdilerhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif koltukları pedalları direksyonu vites geçişleri kusursuz bende diyordum 1.6 gitmiyor ama o arabanın şekli yeter

Bu Sayfayı Paylaş