Hayırlı olsun. Ben bu plakalığı sevemedim bir türlü. Bence kare plaka için mugen tarzı ayarlanabilir plakalıklar yada pleksi plakalıklar daha hoş duruyor. Maliyeti fazla derseniz aksesuarcılarda 2 -3 TL civarında plastik kare plakalıklar var bence onlardan takarsanız daha hoş olacaktır.
Hayırlı olsun kare plaka candır Benim cemiyetten plaka alma hakkım 1 tane kaldı ondan app düşünüyorum
Hocam yeni plaka almada bir sınır mı var , hani kaza maza zarar gördü diyelim belli bir sayıda mı yenileyebiliyoruz , yanlış mı anladım? iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.
Benim bildiğim bi sinir yok ama yaniliyorda olabilirim. Sonuçta devlet aldığı paraya bakar bedava vermiyorlar ya eskiyide aliyorlar
Bende sanmıyorum sonuçta plakayı düşüredebilirsin veya evin önünde sökmüş almışlar desen mecbur vercek
Geçen sene Adana da sel oldu plakamı alıp götürmüştü.Babam cemiyete gittiğinde 2 tane isteğe bağlı hakkı olduğunu,devamında soruşturma tarzında;haklı bir nedene bağlı olarak vermek durumunda kalıyorlarmış.Bundan şu sonuç çıkıyor 2 tane keyfi alma hakkı var fakat devamında kanıtlı bir unsurla alınabiliyor.
Keyfiden kastım plakanın araç üzerinde bulunmaması haricindeki durumlar.Ama bunlar neye göre veriliyor hiç bir fikrim yok emre bey araştırmak gerekiyor