Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Karbüratörlü Lpg De Filtre Var Mı?

'LPG Sistemleri' forumunda ayzek11 tarafından 27 Eylül 2016 tarihinde açılan konu

1. ayzek11

ayzek11 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    178
    Ad Soyad:
    murat keskin
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    bende çok aradım nette olsun forumlarda olsun karbüratörlülerde lpg filtresi var mı diye var olduğunu söyleyen yok,yok diyen de yok..lpg filtresi değişim videolarıda hep sıralı sistem...artık olmadığına karar vermiştim ki sıralı sistem lpg li olan bir arkadaş var ben ustama gittiğimde 2 filtre değiştirdi biri bilinen malum filtre birde resimde görülen parçanın aynısı olan parça içinden çıkarılan uzun bir filtre dedi.o yüzden karbüratörlülerde de filtre var dedi...
    Var mı arkadaş LPG filtresi karbüratörlülerde..

2. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    2005te aldığım 1,3 karbüratörlü aracıma, aldığım gün lpg taktırdım. 80 bin kmden 200 bin kmye kadar sürdüm. nerdeyse hiç benzinde kullanılmadı. hiçbir zaman herhangi bir lpg filtresi değiştirmedim. sattığımda motor ve lpg sistemi çok sağlıklıydı.

yani demek istediğim eskiden filtre yoktu, sorun da yoktu. filtre varsa bile değişmesine gerek yok.

3. mursel_balci

mursel_balci Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,786
    Ad Soyad:
    Mürsel
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Sonata 2.4 (2006-2010) NF
    Filtre var hatta ben eski aracımda sokmuştum içinden demir tozuna benzer birşey çıkmıştı. Temizleyip geri takmıştım Lpgcilere gore değişmesine gerek yok diyorlar enjektör vs olmadığı için sıkıntı olmuyor.

ASUS_T00J cihazımdan gönderildi

ayzek11 bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş