Arkadaşlar çok yakma, vites geçişlerinde devir yükselmesi, rolanti dengesizliği şikayetleri ile karbüratör den suphelenip tavsiyeler uzerine ankara da karbüratör cü bayram ustaya gittim karbüratör komple söküldü temizlendi çok Bi pislik çıkmadı yalnız boğaz kelebeği bayağı aşınmış o parça değişti gaz ayarı avans ayarı yapıldı bütün sikayetlerimden kurtuldum ayrıca aracın sesi hissedilir derecede azaldı ve yakıt uzun yolda lpg de 6.5 litreye şehir içi 8 litreye kadar düştü bu şikayetleriniz varsa kesinlikle tavsiye ederim.
Parça değişimi ile 150 lira tuttu pazarlık yapacaktım yalnız iyi niyetlerini görünce vazgeçtim lpg, elektrik, buji, avans aracın çalışmasını etkileyen ne varsa elden geçirdiler saolsunlar..
enjeksiyonlu araçlarada bakıyor mu hocam? admirenin boğaz kelebeğini temizletmek istiyorum da ? bir de direk mi gittiniz, meşur bir usta önceden aramak falan gerekiyor mu acaba?
işinin ehli bir usta bende yorumlarını okuduktan sonra gittim konuştuk şikayetlerimi dinledi çokta hoş sohbet birisi araçlar üzerine uzunca bi sohbetimiz oldu. injeksiyonlu araçlarada büyük ihtimalle bakıyordur hocam ama kesin bi bilgim yok önceden armanızda fayda var hem bakıp bakmadığını öğrenir hemde randevulu gitmiş olursunuz.