Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

karbüratör sorunu diyorlar sizin fikrinizi almak istedim

'Arıza Tespit Bölümü' forumunda cafer2462 tarafından 14 Ocak 2014 tarihinde açılan konu

1. cafer2462

cafer2462 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    16
    Ad Soyad:
    Cafer Kurt
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Öncelikle admin arkadaşlara baştan forumda arama yaptığımı söylemek isterim bulduğum konular benimkine yakın ama tam istediğim cevaplar yok fazla uzatmadan sorularıma geçeyim

Şimdi bundan 1.5 sene önce aracı aldığımızda aracın çekişi olsun seriliği olsun hepsi iyiydi 1.3 motordon beklendiğini karşılıyodu.
    Neyse aradan 4-5 ay geçti baktımki araç çok duman atmaya başladı babamla birlikte arabayı almaya giden abiyi çağırdık hemen onun tanıdığı bi usta vardı aldık götürdük bize dediki arabaya segman atılması gerekiyo araba yağ yakıyo ve motorun kenarlarından yağ atmaya başlamıştı.Neyse aynı gün içerisinde arabayı verdik yaklaşık 2 gün sonra arabayi bize teslim etti sorun ortadan kalkmıştı arabayı kullandık güzeldi ilk aldığımız gün gibi çekişi felan çok iyiydi.Ardından 3 ay ya geçti ya geçmedi çok ağır bi benzin kokusu gelmeye başladı tekrar gittim ustaya bana dediği benzin filtresi delinmiş benzin damlatıyo dedi gerçektende gördüm yani damladığını buraya kadar bi sorun yok olaylar bundan sonra başlıyo asıl

1 Ay sonra araba bu anlattıklarımın hepsini bir arada yapmaya başladı (ne gariptir) çok ağır boğaz yakan bi benzin kokusu egsozdan aşırı duman atması motordan yağ kaçırması arabanın devirsiz çalışması (son 1 hafta içinde en az 10 kere stop etti) tekrar gittim karbüratörde delik var dedi araba benzini çok yakar gibilerinden bişey anlattı bana (ki doğruda söylüyo bir ayda 500tlden fazla yakıt aldığımızı bilirim )

Şimdi benim ne yapmam gerekir karbüratörü tamir edebilirsem 300-400 tl dedi bana usta eğer edemezsem 0 almamız gerekir dedi ve bunun fiyatıda 700-800tl civarı dedi.Başına bunlar gelen varsa herhangi bi fikri olan varsa lütfen yardım etsinler çok baymaya başladı artık

2. karaduman205

karaduman205 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    ali osman
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Geçmiş olsun Karbüratörün delinmesini ilk defa duyuyorum..

TAPATALK 2 ile gönderildi.

3. cafer2462

cafer2462 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    16
    Ad Soyad:
    Cafer Kurt
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    çok sağol valla bana öyle dedi belki ben yanlış anlamış olabilirim ama öyle dedi diye hatırlıyorum

4. cafer2462

cafer2462 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    16
    Ad Soyad:
    Cafer Kurt
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    1.5 Senedir bende olan araç bugün yolda bıraktı beni ilk defa olduğu yerde bıraktım geldim
    Marş basıyorum araç çalışıyo fakat devir düştükten sonra stop ediyo

5. gogo17

gogo17 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,669
    Ad Soyad:
    İlkay
    Yaşadığınız Şehir:
    17-ÇANAKKALE
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    araç rolantide durmuyorsa karbülatörde ayar sorun olabilir veya tıkalıda olabilir başka bir ustayada göstermenizi tavsiye ederim

Bu Sayfayı Paylaş