Ben arkadaşın arbasını 2013 muayeneye götürmüştüm, o zaman geçmişti. 2015'te kendisi gitmişti söktürmüşlerdi, hemde sadece ön kaputta kaplama vardı.
Muayene konusu ilginç bir konu.Bakan eleman ile çok alakalı ayrıca her sene yönetmelik değişiyor.Bir sene gittim geçti, aynı aracı hiç değişiklik olmadan götürecektim, internetten bir baktım xenon far mercek olsa bile geçmiyor.Neymiş içeriden ayarı olacakmış.Daha sonraki muayeneye içim rahat gittim derken demezler mi sizin aracınız 4 koltuk, ruhsat doğru ama emniyette 5 koltuk gözüküyor, git bilgilerini düzelt. Bu kadar yıl yoktu nereden çıktı, eee yeni yönetmelik.Emniyete gittim değiştirdim, bu arada ruhsatta muayene bölümünde yer kalmamıştı onuda yenileyim dedim ama olmaaaaz. Neymiş Muayene istasyonundan belge ile gelecekmişim.ARABAN VAR MI DERDİN VAR.
Kesinlikle gecmez ruhsatta işli olması lazım oda nerden baksan 2 yaprak ruhsat 300 yakın bi para bence karbonun üstüne emanetten aracın renginde tekrar bi kaplama yap öle gir muayene ye
Malesef ülkemizde kurallar saçmalıklarla dolu.Modifiye bir yaşam tarzıdır apaçhi gibi değil şık ve sade modifiyeden kastım ama buna rağmen saçma sapan yasaklarla dolu.Tavanda karbon olmasının sıkıntısı nedir anlamış değilim.yada mercekli xzenon farların problem yaratması nedir.Tamam o zaman alıcıya yasak koymak yerine direk satışlarını yasaklasınlar ama yok illaki vatandaşa zulüm gerek.