karbon clenar yaptıran arkadaşım varmı özellikle getz dizel için bilgi verebilirseniz çok iyi olur araç 83000 de büyük ihtimal hiç yapılmamış
ben yaptırdım hiçbir fayda etmedi bence boşuna yaptırma yakıt düşmedi çekiş farketmedi mutlaka bir faydası vardır amaetkili olmadı bi debocsh servisinde yaptırdım
aslında bi sıkıntı varmı yokmu çözemedim ilk dizelim kafam kazan oldu hocam fikir için teşekkürler sağolasın
hiç yapılmadıysa 80-100 binden sonra fayda olmaz diye biliyorum,bu temizliği her 20-25 binde bir periyodik olarak yapmalı
dizeli bilmem ama ben daha önce öyle bi hataya düşüp benzinli araçima yaptırtmıştım keske yaptırmaz olaydım araç 120 binde idi daha öncedende yapılmamişti yapıldıktan sonra araç bol miktarda yağ yakmaya başladı baş edemedim sonunda yarı motor yapıldı yağ seğmanları supob takımları falan filan yani değişti sebep karbon clear di diyebilirim bütün kurumları alınca aralardan yanma odasına yağ kaçirmaya başladı ve yarı motor yapıldı allahtan enjektörlerde bi sıkıntı olmamıştı bana göre uzun km li araçlarda yaptırtmayın aksine zarını görürsünüz