Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

karayollarının duyarsızılığı !!!

'Sohbet' forumunda cellini tarafından 10 Ekim 2011 tarihinde açılan konu

1. cellini

cellini Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Ad Soyad:
    hakan küçükyörük
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    dün gece 01:30 da ankara-antalya karayolu afyon-antalya yol ayrımında (sandıklı yolu) maalesef derin bir çukura girme neticesinde 2 yeni lastiği yardım arkadaşlar.benle beraber 30 araçta lastikleri yarılmış.sadece benden sonra 10 araç aynı çukura düştü. o yola gidecek arkadaşlar varsa dikkatli olsunlar.çünkü takla bile atabilirdik.canımızı kurdardığımıza şükretmekle beraber giden 2 sıfır lastiğimize üzülüyorum. karayolları şu anda o bölgede yeni yol çalışması yapıyor ama maalesef bakım onarımı atlamış. anlamadığım bir noktada karayolları o bölgede olduğu halde neden ilgilenmez mantığım almıyor. para kolay kazanılmıyor ve giden milli serveti kim geri getirecek???

2. Fırat Ö.

Fırat Ö. Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,193
    Ad Soyad:
    Fırat Ö.
    Yaşadığınız Şehir:
    32-ISPARTA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    geçmiş olsun. Allah korumuş.

Karayolları malesef çalışmıyor. ısparta- Elazıg geldim 1 ay önce sadece trafiğe konsantire olmanız yetmiyor malesef öyle yerlerde çukurlar varki farketmeseniz içine düşük kaybolabilirsiniz. Tunceli-elazığ bölgesindeki tüm ilçe yolları berbat.. yama yapmasını bile beceremiyor bunlar.

3. vedatkanka

vedatkanka Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    öncelikle geçmiş olsun ve uyarı için teşekkürler. bizim evin orada cumartesi günü aski 'ciler kanal çalışması yaptı, 4 şeritli cadde ve kalabalık işlek bir cadde. tatlı bir rampanın tam bittiği yerde yani kör noktada kanal çalışması yapıldı. ve adamlar çukuru kapatmadılar, bir kaya parçası önüne bir tanede arkasına koyup gittiler. ve ardından yaşananlar, araçlar bu çukuru son dakkada fark edip acı acı firen yapıyorlardı. trafik polisini aradık, burda kaza olacak çukur çok sakat diye. poliste askiyi arayın kapatsınlar dedi. bizde askiyi aradık, askicilerde o bölgede çalışma devam edecek dediler. bizde dedikki işaret yok levha yok, çok tehlikeli dedik, tamam ilgileneceğiz dediler. ve malesef bir tane man marka kamyon çukura düştü, duramadı malesef. bu tür konularda malesef millet olarak çok ihmalkarız. madem çalışmaya devam edilecek, 100mt öncesine, işaret koyunda vatandaş zarar görmesin... üzücü ama buda ülkemizin acı gerçeklerinden. iyiki oraya kamyon düştü, daha küçük bir araç düşse, cellini'nin dediği gibi takla bile atar araba. Allah korusun. Heleki hava yağışlı, şimdi çukurları fark etmek iyiden iyiyye zorlaştı.

4. omerbarisk

omerbarisk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bu ülkede çok pahalı, hassas arabalara binmemek lazım
    sıfır aldığınız arabayı bayiden çıkarıp eve varana kadar geçtiğiniz yollarda içiniz gider arabanıza

5. vedatkanka

vedatkanka Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Haklısın, hele kışın yola atılan tuz yokmu... arabanın resmen içine ediyor.

6. Köksal

Köksal Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,522
    Ad Soyad:
    Köksal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    Çok geçmiş olsun, size katılmamak elde değil. Vurdum duymazlık karayollarının göbek adı gibi. Ordu da geçen yaz komşu bir abim de civicle 2 mt ye yakın çukura düşmüş tamponun kenarı kırıldı jantları yamuldu bir de sunroof vardı onun da etrafındaki tavan sacı yamulmuştu.
    Dava etmek lazım ama kaç yıl mahkeme peşinde sürünüp de sonuç alamamak var.

7. omerbarisk

omerbarisk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    siz sonuç alamazsınınz ama devlet sizde alacağını bırakmaz. refüjdeki kaldırıma çarparak kaza yaptım, takla attım... kaza raporunda 2 adet kaldrıım taşı yazdı polisler. devlet dava açmış 2 kaldırım taşı için (davadan felan haberim yok) 90 küsür lira ceza vermişler. dava sonuçlandıktan sonra bana bilgi verilmedi, neredeyse 2 sene sonra eve mahkeme emri geldi, 2 senelik faiziyle 150 küsür lira ceza geldi , ödedik https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif

8. vedatkanka

vedatkanka Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    gülermisin ağlarmısın...

9. NEJAT

NEJAT Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    NEJAT ATLAM
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    istanbul aksaray üst geçidinde doğan oto bariyerlerin üstüne çıktmış karakola getirdiler şöför alkollü araç sigortasız gereken işlemleri yaptık o zamanlar 9o lı yıllardı sonradan öğrendiğim kadarıyla şahıs aracını satıp anca zarar ziyan ve cezalardan kurtulmuştu belediye üç beton korkuluk için otonun yarı fiatına yakın ceza kesmiş..

10. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    zaten adamlar bir duble yol yapdık dediler memlekete.. kardeşim iyi yapdınızda her yer yol çalışmasından geçilmiyor bu duble yollar yapılalı ne kadar olduki bir daha sanki sıfırdan yaparcazına her yerde bir yol çalışması var..

11. vedatkanka

vedatkanka Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    plansız iş yapılıyor emre, asfalt atılıyor, arkasından doğalgaz hattı için kazılıyor, arkasından yama... sonra telefon, sonra kablo net, sonra elektrik, sonra bir bakıyorsun asfalt yamalı bohça gibi... ondan sonra sürücüler cambazlık yapmak zorunda kalıyor... o çukurdan kaç, bu tümsekten kurtul.

12. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    bu yıl izmir antalya ankara gibi uzun yollar yapdım her yerde yol çalışması vardı 10 km duble yol gidiyorsun geri kalan 20 km tek şerit eski günledeki gibi iş lafa gelince ama her yeri duble yol yapdık diyorlar..

13. vedatkanka

vedatkanka Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    düzene girer inşallah, herşey hallolurda hallolana kadar, ne amortisör, ne helezon nede lastik kalır

14. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    geçmiş olsun, daha bu yaz otobanda, yani paralı yolda kamyonun birinden kopan lastik yüzünden kardeşim ve daha onlarca kişi ön tanponu parçaladı
    300 liradan fazla masraf açtı bize, başka ülkede olsa zararını karşılarlar, bizde nerde
    ben otobandan her çıkıştı verdiğim parayı helal etmiyorum, haram olsun, zehir zıkkkım olsun diyorum, öteki tarafta görüşeceğiz bakalım kim haklı
    duble yollar zaten hep şantiye, birileri köşeyi dönüyor, aynı yer kaç oldu yapılıyor, ama bir türlü bitmiyor çalışmalar

15. koray2907

koray2907 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,013
    Ad Soyad:
    Koray
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    çok geçmiş olsun

16. mhsn

mhsn Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    97
    Ad Soyad:
    Muhsin
    Yaşadığınız Şehir:
    55-SAMSUN
    Araç Modeli:
    Geçmiş olsun

17. muratbaris37

muratbaris37 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    221
    Ad Soyad:
    MURAT BARIŞ AYDIN
    Yaşadığınız Şehir:
    57-SİNOP
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    Abi geçmiş olsun Allah korumuş. Maalesef bu sorumsuzluk ülkemizin her yerinde var ve ceremesini masum insanlar çekiyor.

18. cellini

cellini Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Ad Soyad:
    hakan küçükyörük
    Araç Modeli:
    herkese teşekkür ederim,
    yazılanların tamamını okudum.demekki her yerde var böyle düzensizlik.yanlız afyona çekici üzerinde geldim.sağolsun kaskonun yönlerdiği çekici görevi olmadığı halde sırf yardımcı olmak için gecenin 01:30 unda lastikçiyi evinden aldı geldi de(allah ondan razı olsun,demek ki insanlık ölmemiş) yola devam ettik.nasıl bir yağmur yağıyor anlatamam,rezil olduk. lastik alınır canımız sağolsun.

19. Fırat Ö.

Fırat Ö. Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,193
    Ad Soyad:
    Fırat Ö.
    Yaşadığınız Şehir:
    32-ISPARTA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    vaybe yorumlara baktımda sanıyordum sadece doğuda yollar kötü. Güzel memleketimim heryeri aynı. Hani duble yollar?

20. cellini

cellini Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Ad Soyad:
    hakan küçükyörük
    Araç Modeli:
    afyon antalya yolu özellikle yazın en işlek yoldur,hele bayram öncesi ve sonrası çok yoğun trafik olur.ama kışın çekilmez bir yol kar kış buzlanma hiç eksik olmaz. afyondaki lastikçi her yıl böyle şeylerin olduğunu,mıcırların ince olduğu için kolay kalktığını söyledi.yani durum bölgesel değil.

Bu Sayfayı Paylaş