İyi günler ben tatile gidecegimden dolayı aracımı erken muayneye sokmak istiyorum.Aracı 2 gün önceden muayneye sokabilme şansımız varmıdır.Randevu alınabiliyormu nasıl alabilirim? Düzenleyen : Koruycu
Randevuyu şimdi almayacagım.Bana muayneye erken sokabilirmiyim erken muaynede randevu varmı bilen varsa cevaplarsa sevinirim.
(Düzeltme) Muayene işlemlerini TÜVTÜRK aldıktan sonra http://www.tuvturk.com.tr/ Kimse neden erken geldin demiyor. istediğin zaman yaptır. *Ayrıca yaptırmasanda dönüşte yaptırabiliyorsun. *Trafik cezası yemeyebilirsin, ancak muayenede gecikme cezalı ödüyorsun. Düzenleyen : Ogun
Aracımı bu gün saat 10:00 da muayneye soktum.Bi problem çıkmadı direk geçti.Allaha şükür hiç ugraştırmadı.Far ayarlarından tutun sis farı ayarlarına kadar bakıyorlar.Çogu araç sahiplerine 5 6 tane sıraladılar bnları yaptır getir tekrar diyordu.
valla hiç filimli araba görmedim desem yalan olmaz.Bitane nissan navara geldi siyah cam vardıda biz ondan önce girip çıktık.Biz girene kadarki hiç bir araçda yoktu cam filimi