Merhaba arkadaşlar.Bende aranıza yeni geldim sayılırım.Bende 2008 accent era select var.Far karartması yaptırmak istiyorum fakat muayinede sıkıntı çıkacağını düşündüğüm içinse karartılmış hazır far almak istiyorum.Elimde bunlar yedekte dursun diyorum.İstedikleri fiyatlarda zaten çok yüksek 150_200 tl den bahsediyorlar.Zaten farlar ne kadar? =) Satan arkadaşlar varsa irtibata geçelim liütfen.Yardımlarınızı bekliyorum dostlar...
Farın Zaten Çanağı Karartılmıyor, Fabrikasyon Karartılmış Farları Olan Araçlar Var Kalsa Onlar Kalırdı. Bir Sıkıntı Yok Orjinalini Yaptırabilirsiniz.
Peki İstanbul Haznedarda ikamet etmekteyim.Buralarda Kime yaptırabilirim bilen arkadaşlar varsa yardım pls =) Ya da kendim yapmaya çalışsam yapabilirmiyim ki ersin?Yoksa hiç uğraşmasam mı?
Kendi karartma yapanlar var. Ama baska model. Mesela getz e karartma yapilmisti. Oradan yola cikarak yapilabilir. Forumda bakinin elbet bulursunuz LG-E730 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
bahçelievlerde biryer var linki http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...-xenon-mercekli-far-uygulamasi-98181187/detay
Bu ilanı aradım fakat 150 tl istiyor fiyat baya fazla geldi :S Ya da bu farları sipariş verip fabrikasyon karartılmış olarak getirtmemiz mümkün değil mi arkadaşlar?
Bende sanırım oraya sormuştum, banada temizleme 100 lira karartma içinde +100 lira diyince. En kaliteli sprey mat siyah boya 8.5 daha iyisi olsun 10 lira. Zaten farı açıyorsunuz temizlemek için %1000 kaar oranı ne dedim cvb bile vermediler. Bende kendim yaptım. bahsettiğiniz igib orjinal karartılmış far malesef yok. Elinizden geliyorsa malzemeleri alıp kendiniz yapın derim. Benim linkim. https://www.hyundaiclubtr.com/showthread.php?25517-Getz-Far-İçi-Temizlik
Bende videoları izleyip arkadaşların desteğiyle kendim yaptım ve maşallah iyi iş çıkardım. Bir yerdne başlamak gerekiyor. Yada 2. el ucuz far alın ayakları kırık olsada bedava olsada fark etme onların üzerinde çalışın sonrasında kendi farlarınızda yapabilirsinizde.
Olabilir haklısın.Ama o şekilde yaparsam kafa kafaya gelicek sanırım.Bakıcaz yardımınız için teşekkürler arkadaşlar.Forumda yapabilen arkadaşlar varsa banada el atıverirlerse sevinirim :RpS_rolleyes:
Folyo olmaz. Far hep ısınacagindan kabuk kabuk olup dökülür... LG-E730 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
dökülmez niye dökülsün folyo ben çok arabama yaptım sıkıntı olmuyor hem muayeneye fln giderken sökersin başın agrımaz :RpS_rolleyes:
Bende bir ara böyle düsünüyordum. Arastirmalar sonucu kabuk kabuk olup dökülecegini ögrendim... LG-E730 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Konuyla ilgili far karartma olayı görmüştüm ben forumda aslında istediğin yerleri sprey boyayla kendın karartabılırsın tabı far içine oldukca dıkkat etmelısın bırseylerle kapatmalısın bende yapmayı düşünüyorum memlekete bi döneyimde
hiçbişi olmuyo. ben normal cam filmi kapladım.bir yıl kullandım. folyo daha iyi bile olur.olmasada her sene tekrar yapılır.metresi en fazla 10 lira.yarım metre yeter...cok ucuz...ama görüş yüzde 30 azalıyo.