Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

karar veremedim

'Accent Forum - Club' forumunda aytac_16 tarafından 28 Ağustos 2010 tarihinde açılan konu

1. aytac_16

aytac_16 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Merhaba arkadaşlar 94 sahinimi üzüle ğzğle sattıktan sonra aynı temızlıkte arac bulma konusunda cok zorluklar yasıyorum bu iki atraç için sizin fikirlerinize ihtiyacım var

1.araç
    2004 model 1.3 admire 66.000 km de 2. sahibinden ilk sahibi arkadaası 60.000 kmde alıp bakımlarını yaptırmıs değişensiz vede boyasız
    15.500 internet fiyatı telefonla ilk pazarlıkta 14.250 tl ye düşürdüm..

2.araç 2005 model 1.3 ls cool 103.000 km de mavi (gri gibi acık olanından)
    değişen boyanan parca olup olmadıgın ı sahıbı bılmıyor ınternet fıyatı 14.000 tlfnl pazarlıkta 13.500 tl ye dustu

kararsız kaldım bırı 1 yas ustun dıerı km orjınal olup yenı bakımları yapılmıs 1 yas dusuk

bundan oncekı aracım 94 model sahındı vede 99 yılından berı sorunsuz kullandım 33.000 km de alıp 101.000 km de sattım

araçların 2 sınede yarın bakacam ama aklıma en cok yatanı 2004 model km dusuk vede degısensız olması bır ıhtımal pazarlık ıle 14.000 tl ye alabılırım dıye dusunuyorum tavsıyenız ne olur..

1.5 araç düşünmüyorum bursada mılenyum kasa kullanan abılerım var 1.3 motor vede lpg lsahınden daha az yaktıgını soyluyorlar.

2. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    bagaj büyük olsun dersen admire, bagaja gerek yok genç işi, spor olsun diyosan getz
    ikisindede lpg yok galiba, atiker bu araçlara sorunsuz oluyo, hesaplı hemde

3. rüçhanabi

rüçhanabi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    değişen boyanan sahibi bilmiyorsa o sürücüden araç alınır mı? km düşük olan bakımlı ise al gitsin.

4. aytac_16

aytac_16 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    1.nolu araç bu:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-hyundai-accent-sorunsuz-ve-temiz-arayanlara-orjinal-km-de-dahil-29102844/detay

2.nolu araç ise bu
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-accent-16-cub-01-bursa/detay

kafamı kurcalayan 2.nolu aracta degısen boyanan yada bır sorun olmasa fıyatı neden dusuk? yada ls cool oldugu ıcınmı?

ama aklıma suan gormeden yatan 2004 model km sı dusuk ben onu 100.000 yapana kadar 4 sene gecer

coskun bey bu araba bende bursadayım aslen kırklarelı babaeskılıyım 87 den bursada ıkamet edıyorm :)

birde bu araçlar denıldıgı kadar az yakarmı bır abım milenyum kasa 2000 model 1.3 u sıfır aldı suan 82.000 kmde sehır ıcı lpglı sahınden daha az yakıyır dıyor!
    Düzenleyen : aytac_16

5. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    O Fiyat Düşük Değil...103000 Km Birde 1.3 Admire Ne LPG Var Ne Bişey Pahalı Bile Denebilirhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley21.gif 1.6 Olanlara Bakın Ayrıca 1.3 Admire Az Falan Yakmıyor..İddaa Ediyorum Ben 2500 CRDİ Sistem Motor Starexle Ve Düz Dizel 2500 Motor H100 Le Şehir İçinde Daha Az Yakıyorum..

6. aytac_16

aytac_16 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    3 haftadur bursa oto pazarında gezıyorum ayrıyettende 2 3 aydır internet ortamında araştırıyorum ekserıyetle 2004 piyasası 13.500 den baslıyor oda 3 -4 parça boyalı degısenlı vs artık 300 e 500 e bakmıcam temız oynanmamıs kazasız boyasız 14.000 cıvarı araba arıyorum aradıgım segmentlerin içerisinde yas olarak daha genc aynı özelliklerde 1 tek hyundai accentler var sehir içi benzinde accentti km de 0.25 kurusu gozden cıkardım lpg lı olsun ıstemıyorum. kalabalık aıle oldugumuz ıcınde gets palıo gıbı ufak bagaj hacmıne sahıp araçlerıda ıstemıyorum bu sebepten oturu hyundaı accent 1.3 admire kasayı dusunuyorum
    Düzenleyen : aytac_16

7. emreaccent

emreaccent Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    2004 admıra ılk ılandakı arabada boya degısen yok dıyorsunuz ama 2004 model 1.3 aracların kapı kolları yan cıtaları ve yan aynaları boyasız olması gerekıyor bu aracın boyalı bu parcaları..bılgınız olsun...

8. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    0.25 Kuruşmu Böyle Bi Değer Çok Zor Şehir İçi..O Araba 30 Dan Aşağı Yakmıyor Hatta 0.32 Falan Yakıyordur Belki Dahada Fazla....Sadece Onu Diyeyim Size..
    Düzenleyen : Ersin Cerrah

9. Halil Altunay

Halil Altunay Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    109
    Ad Soyad:
    Halil ALTUNAY
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Fiat
    bu gün yaptığım ölçümlerim 0.27 krş ş.içi
    bu değerde bu sıcaklarda anca yakalanıyr kışın 0.32 civarlarında oluyor

10. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    1.3 Admire Hocam Erayı Bilmiyorumhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley11.gif Erada Ölçecek Kadar Bir Kullanımım Olmadı..

11. koyay

koyay Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Hocam istediğini al ama benzinli araba alma çok pişman olursun, 50 tl benzin alırsın bakarsın lbre inmiş. Bu foruma girer lpgli ya da dizel tüketim değerlerini okur moralini bozarsın. Bir yere gidecek olsan benzin masrafını düşünürsün. Ben elimden gelse dizel araba alacağım ama maddi imkanım olmadığından aracıma lpg taktırmakla yetindim. Çok memnunum, 50 tl benzinle ş. içi 160-170 km yaparken şimdi 50 tllik gazla en az 260 km gidiyorum. Benzinli araba aldığıma ilk başlarda çok pişman olmuştum.

12. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Konuş Hemşerim Konuşhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif Bencede Aracı Kullanıyorsanız Benzinde Binmek Bana Göre Pahalı Kaçar..

13. Misafir

Misafir Guest

Bizde benzinli araç aldık hiçte pişman değiliz 900 Tl ye sıralı sistem var bu sebeble doğru seçim olabilir.1.3 Admire için biraz fazla değil mi yalnız bu fiyat?

14. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    O 1.3 Diye Az Yakmıyor..Motor Küçük Kasa Ağır Şehir İçinde Sıkıştırmaya Bağlı Olarak Yakıyor..

15. Barış Özkan

Barış Özkan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Mantıklıhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif

16. aytac_16

aytac_16 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kafam allak bullak oldu.

Lpg konusuna gelıncede yıllık 10.000 km yapmıyorum yılda maxsimum 6000 km yol yapıyorum bu araçlada sehir içi ralli yapmayacagımza göre (mobaze cameraları falıyete girdi)

ayriyetten dizel araç akacak kadar butçem malesef yok dize l aracı 2. el degılde sıfır taraftarıyım
    ayrıyetten iyiki d,kkatimi çektiniz aracları daha yakından gorme fırsatım olmadı yarın gorecektım kapı kolları vede cıtaların boyalı olması :) bakalım nasıl bır acıklaması olacak :) fiyat konusu ıse uzun arastırmalar sonucu bulabıldıgım ıı fıyatlar bunlar

yakıt konusuna tekrar deginecek olursak 94 sahınle 1 depo benzin ile 720 km yol yaptıgımı bılıyorum şehirler arası 90 km hız ile
    bu enjeksıyonlu arac sıkıstırmadan tatlı tatlı kullanıldıgında beni tatmin edecegini düşünüyorum

17. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    O Zaman Abi Sen O Kadar Km Yapıyomuşun O Zaman Seni Pek üzmez Yakıt Olarak..LPG Yede İhtiyacın Olmaz O Kadar Kullanımda.. Ama O 1.3 Admire Bazı Anlarda İnsanı Sinir Ediyor Çekiş Konusunda..https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley21.gif Milenyum Hafif Yetiyordu Ona Admire Ağır Kasa..

18. Onur-d

Onur-d Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    36
    Ad Soyad:
    Onur Dursun
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    yaw bu admıradakı 1.3 motor getzde kullanılanla aynı degılmı benım getz sehır ıcı 7.5 lt oda harbı sehır ıcı oluyor duz yoldada 90km ıle 4.5 lt yakıyor bunun neresı cok anlamıyorum daha ne yapsın arac hıcte lpg dusunmuyorum

19. SelahattinP

SelahattinP Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    benim aracım 2004 admira .far sinyallari beyaz sadece ampul sarı. bu 2 aracında far sinyalleri sarı. bidiğim kadarı ile 2003 yılından sonra sarı sinyalli far kalktı sadece ampul srı olması gerek özellikle 2005 modelde hiç olmamsı gerek bu konuya dikkat. farın değiştiğini gösterir.2 araç içinde düşük km li ve boyasız daha mantıklı.daha pahalı olsa bile. yılda 6 bin km yapıyorsanız aradki 37 bin km sizin kullanımızla aslında 6 yıla denk geliyor

20. SelahattinP

SelahattinP Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    ben 2 araca da sahip oldum hissedilir bir fark göremedim.araç çok yüklü ise performans kaybı oluyor .motor hacmi ve ağırlığı düşünülürse beklentilere cevap verebiliyor diyebiliriz.

Bu Sayfayı Paylaş