Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

kar paleti spikes spider

'İ30 Forum - Club (FD; 2007–2012)' forumunda blkgtz tarafından 8 Şubat 2012 tarihinde açılan konu

1. blkgtz

blkgtz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    erdal dedeleroğlu
    Yaşadığınız Şehir:
    10-BALIKESİR
    Araç Modeli:
    İ30 1.4 (2007-2012) FD
    merhaba arkadaşlar bu gün kar paleti geldi sonunda ve montajını yaptım izlenimlerimi sizlerle paylaşmak istedim malum memleket kıştan kırılıyor kar üzerinde zincir takmanın sonuçları belli lastik bel kırar abs ön takım gider bide zincirkoparsa çamurluğu vs keser atar bi çare düşünüyodum sonunda spikes spider marka kar paletlerini buldum ürün çok kompakt jantın üzerine takılan bir diskten ve buna çok kolayca geçen palet donanımından oluşuyor bu gün daha burda kar olmadığı için diskleri janta taktım paletleride takıp beton zeminde kısa bir sürüş yaptım yumuşacık ne gürültü var nede tıkırtı kar tutuşunu henüz test edemedim ama muhakkak iyidir daha sonra plaetleri çıkarıp adaptör diskler takılı vaziyette 140 bastım balans yapacağını düşünüyodum hiç bir şekilde direkyonda hissetmedim mesele çok güzel çözülmüş aparatları takıp kar ortamında 30 saniyede paleti takıp kuru zeminde 30 saniyede çıkarabiliyrsunuz kışın o karda ayazda zincir takmaya uğraşmak bilenler bilir adamı doğduğuna pişman ediyor http://www.karpaleti.com/ distributıor firmanın linkini verdim her türlü bilgi ve uygulama filmleri var ayrıca telefonla destek veriyolar ilgilenenlere biraz pahalı ama bence değer eğer karda aracı örtüp yayan gidemeyeceğiniz bir hayatınız varsa göz atın derim

Bu Sayfayı Paylaş